feyzaa34 Tiredmother inşallah kuzum benim ☺☺ evet şuan keyifli zamanlarım 😜 ne diyorlar 2. 3 Ay hamileliğin bal'ayı😅😅
Tiredmother feyzaa34 5 e kadar bal ayı valla 😄 kıymetini bilmemiş yalandan nazlanmışım 😄 o zaman çektiklerim hiçmiş😂😂
feyzaa34 Deletedmom123 inşallah kuzum sağlıkla gelsinler yeter biz bekleriz onlari☺ benim 14 eylül 16 eylül 12 eylül değişiyor uygulamadan uygulamaya😅 sonuçta başak anneleri olucaz😂😂 bende başak burcuyum hiç istemezdim başak doğurmak ama nasipp☺☺☺
feyzaa34 Tiredmother kiyamam kuzum rabbim yardımcın olsun ☺ bende senin gibiyim boşa nazlaniyom hep😃😃
melegiminannesi feyzaa34 yok kuzum talan ettim cilek var üzüm yok maalesef ya 😥 madenlerede baktım kayınvalidem orda oturuyor pazarda dahi yok yani
iremsozer1 feyzaa34 benimde çok çarpıntım oluyor 15+4 üm perşembe günü kontrol var söylücem doktora çok sık kahve tüketmiyorum ama neden ki bayılcak gibi oluyorum ter döküyorum nefesim kesiliyor resmen🙄 üçlü test istedimi hangi haftada isteniyor
feyzaa34 iremsozer1 kuzum 4lü istedi benden ben 2lide yaptirmamistim 4lü yaptır dedi carpinti icinde allah yardımcın olsun dikkat et kendine kuzum benim bende 1 2 sefer yaşadım onu nefesim kesildi resmen
melegiminannesi feyzaa34 getirseneeeeeee 😀❤ cok iyi.olur valla bi kahve ikram ederim bende mardinden özel specialim😀
Deletedmom123 feyzaa34 hahah ben başaklarla anlaşamyorum nedense YAy burc oldugum içn 😂😂 sağlıklı kucagmza nasp etsn inşAllah
feyzaa34 melegiminannesi ay bakım kuzum şu annem bi an önce gelse ayarlarim doga parkına yakınmisin☺☺
Ozgetmrlnk feyzaa34 inan canim ben başta bu kadar aşermiyordum 29 haftalığım surekli karpuz ve şeftali geliyor aklima zamanida gelmedi yedigimden de tat alamiyorum.
feyzaa34 Ozgetmrlnk evet kuzum geçen postada konusuyolardi karpuzun tadı yok diye 😕 az daha bekle belki tatlanır kuzumm😘❤