Mlssa feyzaa34 Ben 2 3 kez aşerdim başka da tık yok😃 hamile kaldığım kilodayım hala kilo almadım..ilk ay almıştım 2 kg ama onu da hemen vermişim farkında olmadan😃ama karnım baya belirgin 17+1olduk😊
feyzaa34 Mlssa o maşallah canım benim bu karın meselesi bünyeye göre anladım onu kiloyla alakası filanda yok🙄😃
Xmom Ay 16+4 benden de zaman geçsin istemiyorum.. bebeğime kavuşmayı heyecanla bekliyorum ama şu zamanımın keyfini çıkartmak çok cazip geliyor.. Yani o eski mide bulantılı, riskli günler geride kaldı şimdi mutlu enerjik hamile tatlis bir anne adayı olarak günlerimi geçiriyorum.. çok bekledim bu günleri çok şükür şimdi çok mutlu ve huzurliyum😍 tabi 2 kilo almak dışında 🙄😅🥰
Elininanasi Merhabalar hepiinize anneler.00:00da bizim 18haftamiz tamam olucak.16 haftaya kadar 9 kilo aldim.su iki hafta arzinde hic istahim olmadi kizlar.her yimekden tiksiniyorum midem asiri bulaniyor Mide yanmalarim cokdur hemde cokkk 13cu haftadan bura kadar suruyor bende ne yapsam gecmiyor.tiksinmekden cok sey yeyemiyorum zaten(korkuyorum bebeye nese olur diye(2 haftada 3 kilo verdim 2 haftaya nisbeten karnim baya cikmisdi.simdi karnim kuculmus.kilolardan dolayidir bence.esim kac gundur bana zayifladigimi soyluyo.ne kadar yemey isdiyorum yeye bilmiyyorum Aranizda benim gibi olaniniz varmi?mide yanmasina istahsizliga bi yontemiiniz varmi ?doktor nelrr soyluyo yapiyorum yinede alinmoyo(.
feyzaa34 Elininanasi canım bu iştahsızlık hamileliğin belirli dönemlerinde oluyor sonra gidiyor ☺☺ devamlı süren bisey değil doktoruma sordum o söyledi
smls19 GulsahMulayim Teşekkür ederim canım not aldım olmadı doktora sorar alır kullanırım ya zor oluyor çünkü hep öyle düşünüyorum geçecek bu günlerde inşallah bebiş için çok çabaladık çok bekledik bunlar da olsun o kadar deyip şükrediyorum 😍 hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı ❤️
GulsahMulayim smls19 evet en zorlu ama en güsel bekleyiş bunlar, Sonunda meleklerimizin bizi beklediğini biliyoruz, Çok Aminn Allahım Sağ Sağlim Kucağımıza Almamızı Nasip Etsin inşAllah 🙏😘❤️♥️
mk123 [bilinmeyen] evet yatmadan kullaniom ki midemi rahatsız etmesin, sabah aç karinlada" gyno ferro" kan ilacini kullaniom yarim saat sonra kahvaltıya oturym, haktan midem bulanio ama bebeğim icin katlaniom, kaç haftaliksnz siz
Elininanasi feyzaa34 aynen ya canim.birden oyle istah oluyoki bende🤣Esim diyorki kiz bi dayan dunyani yedin yaa🤣🤣Birdsnde hic olmuyo.en son bu durumumu 6 haftalikda yasamisdim(Oda ilac aldim.istahim baya acildi.oda kilo aldim simdide yine baslams.bebekcin endiseleniyorim sadece.zatrn ben acirkende tekmeleyo(Cikilmaz kaliyorum(
mk123 [bilinmeyen] ben bunda balik kokusunu hissetmiom, tüp bebek yoluyla gebe kaldım tedavi sürecinde kullandığım bi omega vardi o resmen bildiğin balık yemiş gibi kokusu burnuma geliodu cok kotu ya, ama bunda şükür bir sknti yaşamadım, bizde bu gece 17+5olacaz prensesimizle ins🤗