Bsraao 21+6 hamileyim Kasık bölgemde göbeğime doğru Sağ ya da sol tarafta toparlanma oluyor birkaç dakika içinde geçiyor ama aşırı sertleşip kasılıyor ağrı sancı hiçbir şey hissetmiyorum bu normal mi toparlandığı için korktum
gizemiaaa Bsraao kaç dakika da bir oluyor? Doktorum bana o haftalarda dakika tut demişti misal 15 dakika da birden 10 dakikaya sonra 5 dakikaya düşerse haberleşelim demişti
Guzelanniss Bsraao aynı şey bende de oluyor gün içinde bende heralde dönüyor fln diye düsünmüstüm karnım sertleşip kasılıyor
purpoles Bsraao sayısı azsa çok normal bu haftalarda başlıyor zaten yalancı kasılma deniliyor. Benim günde 20 den fazla oluyor siz düşünün 🥲
gizemiaaa Bsraao çok normal o zaman dönüyor olabilir toplanıyor dediğin yerde muhtemelen sırtı veya poposu
Bsraao purpoles ya öyle mi peki normalmiymiş kaç haftalık oldunuz . Erken doğum riski gibi birşeyim bu yalancı kasılma hiç bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
purpoles Bsraao ben 15. Haftadan beri böyleyim sürekli doktora gidiyorum ama bi sıkıntı yok çok şükür yalancı kasılmaymış bazı kadınların rahmi daha hassasmış o yüzden kasılıyormuş kas neticede. Çok efor sarfetmeden günlerimi geçiriyorum yorulmak kasılmayı artırıyor şuan 27 haftadayım