dgnalp Kızlar elazığ da şehir hastanesinde yada özelde kadın doktor önerisi istiyorum . Doğum yapıp memnun kaldığınız doktor varmı
meri142334 dgnalp doktor ismi öneremem ama ben ilk doğumumu şehir hastanesinde normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım gerçekten hep personeli hem temizliği hem odaların tek kişilik ve ferah olması çok memnun kaldım ama 5 yıl öncesinden bahsediyorum şimdi nasıldır bilmiyorum taşındık çünkü
biiremm dgnalp özgür arat kesinlikle öneririm muhteşem bi doktor keşke elazığda yaşasam her ay giderdim malatyadan oraya detaylı usg için gittim aşırı memnun kaldım
baharerkann dgnalp özel de Özgür arat var erkek bi doktor ama çok ilgili çok harika bi doktor detaylıya ona gitmiştim aşırı memnun kaldım hatta doğuma bile ona gelmeyi düşündüm şehir dışından
dgnalp Özel hastanelere karşı tedirginim fakat şehir hastanesinde de ebeler nasıldır hiç bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum
beyzyrc dgnalp şehir hastanesinde nazan hanım ve cengiz bey harika doktorlar muaneleride harika sezeryan olanalr var ailede normal doğum yapanlarda her iki şeklde yapanlar memnun kaldılar
beyzyrc Medical Park hastanesinde zeynep hanım var tavsiye ederim geçen ay kontrolüme gittim önceki doğumun başka bir doktordaydı ama hepsi şehir dışına gitmiş
dgnalp beyzyrc o hastanede Emine hanımı duydum özel için onu deneyeceğim hastane hakkında olumsuz yorumlar gördüm sizin tecrübe ettiğiniz bi durum var mıydı
senaygok beyzyrc medikal park hastanesi zincir olan medical park ile aynı hastane değil ve orada olan olaylarla ilgili çok olumsuz şeyler duydum . O yüzden devleti tercih ediyorum çünkü elazığda bulunduğum sürede . Ankara’da yine devlete gidiyorum çünkü bana daha fazla güven veriyor
dgnalp beyzyrc benimde ikinci doğumum şehir hastanesi çok kapsamlı ve temiz o konuda içim rahat normal doğumu ebeler yaptırıyormuş sanırım tanıdıklarınız ebeler konusundada memnun muydu acaba
beyzyrc dgnalp yok hiç olumsuz bahsetmediler ilgileri çok güzel dediler hatta normal doğum yapan 2 tanıdığım kesisiz yaptıklarından bahsettiler
senaygok dgnalp ben şehir hastanesinde normal doğum yaptım 2018de doktor sezeryanda olduğu için ebeler doğurttu . Allah hespainden razı olsun bana zemzem suyu içirip dua ile destek olanı bile vardı . Kalben çok iyi niyetli güzel insanlardı doğumumu baştan sona onlar yönetti.
selenayd beyzyrc merhaba sezeryan isteyen siz misiniz acaba elazığda özeller hep sezeryana yönlendiriyor sanırım
beyzyrc senaygok zaten o dönemde gerekli olan işlemler yapıldı hastaneye şuan kadrosu değişti zaten bende anadolu hastanesinde ilk doğumumu yaptım figen armağanda oda ankaraya tayin gidince zeynep hanım mediline hospitaldaydı medical kadro değişikliği olunca oda ora geçti ismide medicalpark hospital oldu zaten hastanenin
Selin_aydn023 Fethi sekin şehir hastanesinde Necati kaya ve miyase mirzaoglu hocalar cok iyi özelde ise Anadolu hastanesinde Emine hoca öneririm eğer normal doğum dusunuyorsaniz şehir hastanesini öneririm özellerden bile daha temiz güzel ve başarılı hastane
dgnalp İlk doğumumu başka bir şehirde özelde normal olarak yapmıştım Elazığ’a taşınalı çok olmadı Fethi Selin gerçekten çok temiz kapsamlı bi hastane muayenede çok yoğun sadece doğum kısmını ebeleri o yüzden sordum teşekkür ediyorum hepinize
beyzyrc selenayd ilk doğumum da benim acil sezeryana alınmak durumunda kaldığım için buda sezeryan olacak yoksa normaldi benim ilk doğum planlaması da ama aksilikler oldu