mom_hatice Canlar 39 olduk daha yatağını almadım. Ahşap olanlardan mı alsam yoksa park yatak mı? Parkları çok beğenmiyorum karardı kaldım ya acil yardım . Önerdiğiniz marka varsa . Elele çok satıyormuş ![https://ty.gl/cn66f7j1u09os]
meri142334 mom_hatice yeriniz müsaitse. Ben bunu tavsiye ederim oğlumda aldım çık memnun kaldım ama sürekli tayin olduğumuz için taşınma konusunda park beşiğe göre sorun malesef
dilekmom6 mom_hatice ahşap alma bence başını fln çarpar. Prego armada anne yanı park beşik aldım ben aldım ben çok beğendim
zey55 mom_hatice elele 3in1 sonno otomatik sallanan beşiği aldım anne yanı oluyo park beşik oluyo çok memnunum tavsiye ederim
asil15 mom_hatice ahsap olan güzel ama alanı dar bende kullanıyorum ama uyumuyor sürekli çarpıyor eliyle park yatak sanki daha kullanisli
mom_hatice meri142334 yer müsait ama çoğu uzun süre kullanılmıyor felan dedi park yatak 4 yaşa kadar kullanılıyor . Bizde tahinciyiz ama hiç hoş durmuyor parklar
meri142334 mom_hatice ben 3.5yaşına kadar kullandım çok da memnundum sallaması ve anne yanından gece alıp koyması çok kolaydı
dilekmom6 mom_hatice bence taşımak fln zor ya. Arkadaşımda var onda gördüm kullanışlı gelmedi bana açıkçası. Bir de tahta olması güven vermiyor bana nedense.
zeyzeynur mom_hatice biz de henüz almadık ama düşündüğüm ya prego carmela yada huggy swing me. İkisinden birini düşünüyorum park yatak istiyodum da yatağın yanına sığmıyo diye vazgeçtim
zeyzeynur mom_hatice tamam ona da bakayım daha bakıyoruz zaten ya 26dayım son ay alınır muhtemelen teşekkür ederimm
aysuakhsyn mom_hatice ben kanzın park yatağını aldım 3 yaşına kadar yatsa bile yeterli daha sonrasında normal yatağa geçiririm kaldırmak istediğimde anında kaldırabilirim yerde kaplamaz ahşap beşik büyüdükten sonra kaldırabileceğin yer yoksa sıkıntı