Neslinesli 1 aylık hamıleyim 1 haftadirr hiç birşey yiyemiyorumm istahm kapandi bulantım yok normalmi anlamadm böyle yasayan varmi 😞😞
HalisEbruoban Neslinesli canim 12 haftaya kadar devam ediyo ama korkma bebegin gelisiminide engellemiyo cunku 16 haftaya kadar depolardan besleniyo
Elif2561 Neslinesli bende beş haftalık hamileyim aynı durumdayım bulantim yok ama yemek görmek bile istemiyorum
Neslinesli HalisEbruoban anladım iyi ozaman korkuyorum cunku ama elimde degil yiyemiyorum bulantım olsa anlarim oda yok nie oyle oldum anlamadım tesekkur ederimm
HalisEbruoban Neslinesli canim ben hem kizimi emziriyodum kizim 5 aylikken tekrar hamile kaldim su bile icemiyodum artik hic gucum kalmamisti ve bi sorun yasamadim korkma bu gunlerde gececek cok zor gunler seni iyi anliyorum ama anne olmak hic kolay degil😀😀
Neslinesli Elif2561 aynen bende ya birde birsey sorucam sizin ultrasonda göründümü bebegniz 5 haftalkya karindan yani
Elif2561 Neslinesli ben gitmedim henüz canım genelde görünmüyor diyorlar iki hafta bekleyip yedinci haftada gitmeyi düşünüyorum. Şimdi gidersem gorunmezse kafama çok takarim günler geçmez biliyorum 🙈