gzeemnr Kızlar 38+3 haftalık hamileyim geçen hafta gittigimde 3.120 gr dı bu hafta yine aynı hiç kilo almamış doktor haftaya yine almazsa suni sancı ile doğumu başlatalım dedi başına boyle bir sey gelen oldu mu bilgisi olan var mı ne yapmaliyim sizce
merveacrtsn gzeemnr son haftalarda almaması normal diye biliyorum ben ama benimki de 38den 39a sadece 90 gr almış
Syd53 gzeemnr benimde ilk kızım da öyle olmuştu 38+2 de gittiğimde 37 haftalık gözüküyordu kilo almamıştı 2 gün sonra doğum yaptım kendini sıkıştırmıştı minnak 😀
gzeemnr merveacrtsn 1 hafta kilo almaması normal ama haftayada yani toplamda 2 hafta hic kilo almamış olursa sorun olur dedi suni sancı önerdi
merveacrtsn gzeemnr siz dediğim gibi bu saydıklarımı fazla fazla tüketin bu hafta inşallah suni sancı gerekmeden kendiliğinden gelir
gamzeakarsu17 gzeemnr benim arkadaşımın 37de bebek kilo almayı durdurdu ama plesentasıda bebekte sağlıklıydı doktor süreci çok güzel yönetti keyfi yerinde korkma zayıf minyon yapılı çocuğun dedi risk oluştuğu an alırız dedi 40+2de normal doğum oldu.
Syd53 gzeemnr nst iyi çıkıyorsa sıkıntı yoktur benim nst sıkıntılı çıkıyordu sabah öğlen olmak üzere 2 kere çekiniyordum korkmayın
busrabaskal gzeemnr 1 hafta uzun bence benim dr 3 gün arayla bakmaya başladı kilo alımı var ama yarı yarıya.37-38 arasına planlı doğumum var