afc123 temmuzonbir benimki de Vestel normal yıkayınca leş gihi koku yapıyor anlamadım o kadar deterjan + yumuşatıcı kalmıyor değişik kokuyor ve tekrar 12 dk hızlıya atınca bu sefer yumuşatıcı deterjan kokusu geliyor
temmuzonbir afc123 12 dk durulama işlemi diğer programlar gibi değil o yüzden koku kalıyor diğer tüm programlarda leş gibi
4bebeliannee Kızlar hangi programda olursa olsun sıkmayı iptal edin. Bitince de sadece durulama modunda bir tik fazla yumuşatıcı koyarak calistirin. Ben böyle çözüm buldum
afc123 temmuzonbir evet ve ne yaptıysam olmadı deterjan da değiştirdim olmadı bazen çok güzel çıkıyor ama genelde hep koku yapıyor kurutmaya atıyorum yine de koku kalıyor havlularda ıslandığı anda o kötü koku geliyor
lokismommy Mervelerdesinizzz erkek kardeşim de sanayide hep yağlı işlerle çalışır annemde koku yüzünden 2 ayda bir kesin gider borusunu değiştiriyor kalıp gibi birikiyor maalesef motor yağı vs
afc123 temmuzonbir off valla artık Herşey 3-5 yıla programlanmış 😞 garantileri bitince kendileri de bitiyor