Kaç zamandır sürekli postlarda doğum hikayeleri karşıma çıkıyordu ve ben ne zmn doğuracam da yazarım diyordum syrekli lavaboya gidip acaba bugünde nişanim geldimi diye bakıyordum doktor yatiracaz diyordu ben kendi sancimi beklemek istiyorum diyordum 41 hafta son günün o zmana kadr olmazsa suni sancı verecez dedi ve öyle oldu 3 cm eski acikligim vardı rahmim yumuşamış bebekte kanala inmişti zaten 3 gün önce aksam6 gibi yatisim yapıldı saat 10a kadrda düzenli sancım yoktu 10dan sonra ara ara gelen yalancı sancılar gibi gelmeye başladı ebe muayene edince 4cmi geçmiş dedi güzel ilerliyoruz. Biraz dolaştıktan sonra Artık seni nstye bağlayacam bı daha çözmem dedi, baglamasiyla biraz sonra muayene etmesiyle 7cm olmuş dedi şok oldum ben bu kdr hızlı ilerlemesine ve nstyi çözüp dolaş dedi ve biraz sancılar sık gelmeye başladı ama dayanilmicak gibi dgildi biraz sonra gelince 8 olmuş tü artık biraz da sıklasmisti sancılar zaten 7den sonra çok hızlı ilerliyor sancı gelince yere çömel ıkın dedi, sancılar siklasmaya ve artık ağrı vermeye başladı bağırdım resmen her geldiğinde oturup okunmak istiyordum ama o kdr canımı acitiyordukj takatim yoktu ikinmaya biraz gidip gelip hareket yaptım bağırıyordum artık sancilardan ebe yatağa aldı muayene edince 2 3 defa güzel ikinirsan çatala alacam dedi, her sancı geldiğinde Altan destek verip bana ikin diyordu ve hiç takatim kalmamıştı 1 2 defa böyle devam et bebek geliyor dedi hayır yapamam diyordum ben biraz kaldık öyle 2 3 defa daha aynı şeyi uygulayıp çatala dedi ama ben catalda o kdr acı çektim ki 3 defa cataldan indim resmen yerlere attım kendimi acı o kdr yuksektiki bayılacam sanıyordum üstüne bana ıkın deyince çok sinirleniyordm artık doğum doktoru 3 4 ebe yanımdaydı 3. Defa çatala çıkınca artık karnıma baskı uyguladılar bebeği itmek için, gelmicek biliyorum boşuna ugrasiyorsunuz diyordum doktor gülüyordu artık o acının verdiği saçmalıklar, konuşmaya ve bağırmaya enerjini bitirdin diyorlardı sancı gelince sadeece ıkın çok güzel olacak artık son sefer çatala çıkınca sancı gelince elini soktu bacaklarımı kapattım artık ağrıdan ayağımı nerelere vurdugumu hatırlamıyorum çok cektirdim onlara doktora hayır ikinmicam dedim tm sen ıkınma ben yardım ederim sana çekerim ben dedi ve yine sancı geliyooor deyince doktor güzel ıkın geliyor saçları burda dedi son nefesime kadr ikindim ve bebeğin başı çıktı saat 1 olmuştu şükür bebek çıkınca öyle bı rahtlama geliyorku insana sanki sen yeniden doğmuşsun gibi 8 9 cm olana kdr da sancı odasında dayaniyordum iyiydi ama son dem ıkınma evresi bitirdi beni hayatta ben doguramicam dedim bu sefer ama neyseki geçti 3 4 gün oldu doğum yaoali şükür evimdeyim darısı siz bekleyenlerin başına inşallah