e_arya
İnsanların yıllardır yaşadığı sıkıntının gerçek olması, bunun mutlaka biyolojik ve ömür boyu süren bir hastalık olduğu anlamına gelmez.Bir insan yıllarca kaygı yaşayabilir panik yaşayabilir Ama yıllardır yaşıyorum demekki beynimde düzelmeyen bir hastalık var ve ilaca mecburumsonucu cıkmaz
İlaç kullanınca belirtilerin azalmasıda ilacın kökten iyileştirdiğini kanıtlamaz.sadece belirtileri baskılar.insanlar yıllarca ilaç kullanıp hala aynı korkularla uğraşabiliyor.Ben insanların yaşadığı sıkıntıyı inkar etmiyorum asıl sorunun bunu hastalık olarak görmekle başladgını söylüyorum. Merak etmeyin beddua da etmenize gerek yok aynı seyleri yaşıyorum ama ilaçsız yoluma devam etmeyi seciyorum..Psikolojinin nasıl çalıştığını anlamak ve kişinin kendi zihni üzerindeki etkisini fark etmesi bambaşka birşey izzet güllü hocamı tavsiye ederim..
çile çekiyoruz, o halde kesin hastayız ve ilaç şart mantığı bana göre yeterli değil. İnsanların yaşadığı sıkıntıyı gerçek kabul etmek başka onları ömür boyu hasta ve ilaca bağımlı görmek başka