elifboyaci_ Kızlar doktor dün folik asidi bıraktırdı REGENESİS MAX PLUS İÇMEMİ SÖYLEDİ ama içemiyorum yutamıyorum çok büyük siz nasıl hangi formlarda içiyorsunuz vitaminleri
annisnergis elifboyaci_ bende pregnom max içiyorum ilk başta çok ağır balık kokuyordu şimdi dokunmadan filmden ağzıma atıp içiyorum bardağımı da makineye atıyorum hiçbir rahatsızlık vermiyor boyutu büyük değil yumuşak d vitaminleri kadar
gul_g elifboyaci_ ben meyve suyuyla ya da kefirle içebiliyorum vitaminlerimi tiksinme yaptığı için öyle de deneyebilirsiniz meyse suyunda şeker çok olduğu için çay bardağının yarısını meyvesuyu yarısını normal su koyuyorum
elifboyaci_ temmuzonbir benim büyük hap yutamama sorunum var oyuzden ve gerçekten kötü kokuyo moralim çok bozuk hap olmayan formları var mıdır acaba
temmuzonbir elifboyaci_ sanırım hap olmayan formu yok, yutarken hep öğürüyordum bi kaç denemede yutuyordum bende mecbur alıştım
kevsertksr Bende aynısını kullanıyordum hatta benimki daha büyüktü yutamadığım için eczacı bunu önerdi doktor da onayladı. Bardak da değildi 0.5 lt şişeyle yutmanı öneririm daha kolay oluyor