esraaslny Ben çok karasız kalmıştım artık son iki haftam kaldı eşim Melek olsun dedi sizce nasıl kızlar
merve_unaldi esraaslny çok güzel bir isim sağlıkla gelsin inşallah bizde nasip olursa Meryem ikra ismini koyacağız ❤️
monii esraaslny ayy oğlumda hemen bulmustuk kızımda 6 aylık olana kadar düşündük. Sanırım hafsa koyacağız bizde
esraaslny monii bize ilkde erkek dediler bizde hemen karar verdik herkese söyledik karan vericez diye sonra kız dediler 38. Haftadayım anca bulduk kızı 😂
SuEr_Tu1512 esraaslny Eğer kızım olursa Tuana, Elisa, İnci, Alya isimlerinden birini düşünüyorum 🙂↔️ İnşallahh nasip olur 🙏🥹
Ztkn2 esraaslny benim eşim de melek çok istedi ama ben sevmedim sonradan nehire karar verdik birlikte nehir koyacağız 🩷
kumsalyildirim esraaslny Ben Aden , eşim Ada diyor ama bilemedik 🤷🏻♀️ daha 12 haftalık hamileyim çok var gerçi ☺️
miraydan esraaslny ahahaha 😀 yani karakterine kadar etkilediği için bir çocuğu isim o yüzden insan haliyle zorlanıyor
esraaslny miraydan aynn o kadar detaylı düşününce araştır araştır başım ağrıyordu valla konusu bile geçince alışcam artık söyleye söyleye