aydanatik kızlar merhaba 16 haftalık hamileyim hep kız hissediyordum ve kız çocuklarına aşırı düşkünüm hep hayal ediyordum saçını kıyafetlerini özele gittim cinsiyetine erkek dedi ama hiç mutlu olamadım yasa girdim resmen napcam bilmiyorum
Perim2 aydanatik alışırsın canım 🤲🏻sağlıklı eli ayağı düzgün olsun evlat öyle bir şey ki bende erkek istyrdum kızım var çünkü başta üzüldüm ama şimdi ikisine takım aynı kıyafet bakıyrm ilerde kızlarımla yapacağım aktiviteleri düşünüyorum me bileyim torunlrlrla gelip kalırlar ama böyle düşünmem bir ayı buldu 🤣sonra bir bakmışsın gayette güzel kabullenmişsin üstelik ilkse hiç üzülme belki ikinci olursa o kız olur benm artık şansım yok
aydera aydanatik Böyle olan çok üzülen bir kaç tanıdığım var doğduktan sonra kendilerine çok kızıp iyiki oğlum olmuş çok pişmanım dediler muhtemelen sende doğduktan sonra kokusunu içine çekince pişman olacaksın 🥹
aydanatik Perim2 inşallah bakalım tabi öncelik sağlıklı hayırlı evlat olması şeytan işte dürtüyor beni sizinde hayırlısı olsun sağlıkla büyütün