ozlemozdemir09 Merhabalar 10 haftalık olarak bu hafta girdik Sol kasigimda agri var ne yapmam gerekiyor
zehrakrdg ozlemozdemir09 8.haftaya kadar regl ağrısı yaşadım sürekli. Ama normal olduğunu öğrenmiştim, kanama vs.olmadığı sürece
princesmom_ ozlemozdemir09 Geblikte normal. Durulmayacak gibiyse doktora git. Ara araysa gayet normal enfeksiyondanda olabilir bol su iç. Rahimde büyüyor ondan kaynaklıda oluyor. Birde her ay doğum yapana kadar regl zamanı gelince kasık ağrısı olabiliyor
Busranur_mnts ozlemozdemir09 kaçıncı gebeliğin Rahim büyüyor bağlar geriliyor oturup kalkarken ani hareket etmemek lazım bebeğin yeri hala hassas hafif ağrılar olabilir
elisamommy ozlemozdemir09 Yorulmuşsundur Kuzum Ters Hareket Falan Yaptıysan Ondandır İdrar Yolu Enfeksiyonu Olabilir Üşütmüş Olabilirsin Benim Hapşırırken Çok Kötü Ağrım Oluyor İki Tarafa Da Birden Birşey Saplanıyor Gibi Oluyor Canım
elisamommy ozlemozdemir09 Yat Dinlen Canım Önceki Hamileliğimden Yaşadıklarım😅Ben 10. Haftada Bir Kazan Reçel Yapmaya Kalktım Sabahına Kanamam Oldu
elisamommy ozlemozdemir09 Kızımda Öyle Olmuştu çok Şükür Sıkıntı Olmadı Progestan Başlamıştılar Akşamada Baktın Ağrı Devam Ediyor Dr Git Acile Canım
elisamommy ozlemozdemir09 Normal Acil Değil Kadın Doğum Acile Gdiceksin Canım Kontrol Eder Sıkıntı Varsa Tedavi Başlar Canım