Merhabalar hanımlar buraya ancak yeni gelebiliyorum, geçen cuma buraya yazıp sizlerden dua istemiştim. 38 + 5’te suyun azalması sebebiyle doğumu başlatma kararı almıştık. Liv Hospital Topkapı Hastanesi’nde doğum yaptım öncelikle söylemeliyim ki ebelerinin ilgi alakası doktorumun cumartesi pazar demeden hastaneye sürekli gelip gitmesi ilgilenmesi bu süreçte özellikle metanetli kalmamı sağlayan unsurlardı. Geçen hafta cuma günü hastaneye yatışım yapıldı cuma ve cumartesi olmak üzere fitil ve suni sancılarla doğumu ilerletmeye çalıştık pazar sabahı 4 5 civarı sancı aralığım 1.5 2 dakikaya kadar indi fakat açılma 3 santimden öteye geçmemişti. Doktorum da çok yoruldugumu istersek hemen ameliyata alabileceğini söyledi. Açıkçası çok ağladım çok üzüldüm iki gün boyunca o ağrılardan gerçekten yıpranmıştım hastane ortamında. Günün sonunda Sezaryene karar verdik sancılar henüz bünyemde olduğu ve yorgun olduğum için ameliyat biraz yordu sabah 5 civarı bebeğimiz kucağımızdaydı. Bu süreçte eşimle şunu fark ettik ki sezaryene hiç kendimizi hazırlamamışız hiç bu ihtimali düşünmişiz bu yüzden psikolojik olarak yıprandım ama günün sonunda çok şükür sağlıklı olmamız her şeyden daha önemli🥰 ben elendim kalanlara başarılar diliyorum🥲🫶🏻