Momlife_ Oğlum bugün 2 aylık oldu güzelce giydirdim altına müslin serip yatırdım yatağa yanlarına anı küpü ve eşimin parfümünü saatini koydum ama bebeğim ağlıyor bakmıyor çekimin bi anlamı kalmadı siz nasıl yapıyorsunuz 😅
pofidikanne Momlife_ kızımda hangi konsepti yapmak istiyorsam önce ayarlıyordum sonra hazırlığı yapıyordum kızım uykusundan uyanınca bir güzelce beslenmesini yaptırır altını değiştirir modu yerine gelince hemencik giydirir fotoğraf çekerdim 🤭 zorlanmadım yani hiç
Momlife_ ecemk94 canım kızlara parfüm salatalık makyaj malzemesi koyuyolar ya benim de aklıma erkek ya onlar geldi ahhahaha
ecemk94 Momlife_ bebeğim 10 günlükken evde kuzenim çekim yaptı. Kadın-erkek Parfüm salatalık makyaj malzemeleri vs konduğunu ilk kez duydum 😅😅😅
ecemk94 Momlife_ adına özel kitabı vardı onunla çektik. Birde tabiki şu çoğu kişide olan zürafasıyla😅
ecemk94 Momlife_ tatlıymış aslında denenebilirmiş. 😊😊Ama çekimler ilk 40 gün öneriliyor genelde. Bebek daha büyümeden ilgisini dağıtacak şeyler olmadan yapılıyor bildiğim kadarıyla. Sizinki 2 aylık olmuş dikkati dağılıyor olabilir belki
Momlife_ ecemk94 ben 40 gün ve 1 ay çektim o da yanında anı küpü ve tavşan vardı farklı olsun hadi dedim 😀