zulemaa damla1998 bulundugunuz şehrin hastanesini arayıp sorun her hastane aynı olmuyor benim gittiğim hastanede doğum paketi bulunmuyor
limonita damla1998 ay tam olarak bilgi almak istedigim iki hastane. Liv de doktorum var hamile kalmadan once kontrole gitmistim ilk kontrolum cuma olacak gebelik icin 5+1 deyim. Guncel durum nedir sizde naptiniz aldiniz mi paket??
cerencyz ecemk94 merhaba bende Bursa’da doğum paketi araştırıyorum da siz hangisine yaptırdınız acaba?
damla1998 limonita merhabalar ben 7+2 deyim şuan 6+1 de medipolde bi doktorla görüşmeye gittim o zamana kadar kalp atışını duymamıştık o gün paket hakkında doktor hanımla görüşürken kalp atışını da bi dinleyelim dedi ve duyduk medipolle anlaştık hem evimize daha yakın diye. Liv deki görüştüğüm doktorda çok tatlıydı fakat gs stadı tam orada ve açık bi şekilde bize Mac zamanı sıkıntı yasayabiliceğimizi söyledi. Onun dışında livin de medipolunde paket içeriği aynı
damla1998 ilknurrr__ 200 bin dediler ilk ay tahlillerini ben yapmıştım onları düştüler paketten bide sgklı olanlar için yüzde 20 indirim yapılıyormuş paketlere 166 ya düştüler içinde Fetal DNA dahil
ecemk94 cerencyz ben Medical parkta doğum yaptım mart ayında. Ağustos 2025 te paket almıştık 70.000₺. Şuan ne kadardır bilmiyorum
cerencyz ecemk94 ben Acıbadem ile görüşmüştüm ama fiyatları o kadar pahalı geldi ki üstelik detaylı ultrason dahil değilmiş 25 bin tl de detaylıya alıyorlarmış 🥲 yani fiyatlar bu kadar uçmuş olabilir mi bilemiyorum 70 bin sizinki iyimiş
ecemk94 cerencyz detaylı ultrason zaten bildiğim kadarıyla hiç bir yerde dahil değil. Acıbadem zaten uçmuş durumda. Ben geçen sene almıştım iyi denk getirdim
cerencyz ecemk94 ben şuan osmangazi aritmi ve devlet ikisine de takipli gidiyorum ama özelde muayene kan testleri vs hep ekstra bir ücret paket alsam bunlar daha uyguna gelir diye düşünüyorum bakalım kısmet