mervecinar58 Kızlar yardım 🥲 10. Haftama girdin 6. Haftaya kadar yiiyordum ama şuan kokusundan dahi midem bulanıyor yemekte çok zorlanıyorum benim gibi olan var mı nasıl yiyebilirim başka alternatif tarif önerisinde bulunabilir misiniz
temmuzonbir mervecinar58 o kadar severdim ki cevizi hamile kaldığım gibi ilk tiksindiğim şeylerden ve hala asla yiyemiyorum
Tortilla mervecinar58 bence cok zorlanmayın hamılelıgın ılk dönemlerı sizden beslenmıyor zaten vutamınlerınızı alıyorsunuzdur. Ilk uc dört ay konforlu gecırmeye bakın. Mıde bulandırmayacak hafıf seyler yeyın. Bebek ılerıkı haftalarda sizden beslenecek. Cogu kısı haftalarca kusuyor. Ben 20 hafta kustum Hıcbısey durmadı mıdemde suda ıcemedım.sonra yedım herseyi. Suan 36 olcam masallah bebek gayet saglıklı ve haftasından ılerıde.zorlamayın kendınızı☺️
mervecinar58 julidebee hayır denemedim onu birde öyle yapayım 🙈 incirin kuru kayısının arasına koyup yiiyorum çok zorlanarak oda 1 taneyi geçmiyor 🥺
mervecinar58 temmuzonbir Off neden böyle oluyorr bebeğe çok faydalı yenmesi lazım düşüncesinden yiyemediğim için de kendimi suçlu hissediyorum 🥺
julidebee mervecinar58 ben de ilk 3 ay havuçtan aşırı tiksinmiştim sonra geçti şimdi sadece çiğ halini yiyebiliyorum sizinki de geçer belki 🥰
temmuzonbir mervecinar58 hiç suçlu hissetme, ben hiç bişey yiyemedim bebeğe faydalı olan, hala yiyemiyorum 1 kg vermiştim yine en sonki kontrolde, doktorumda hiç sorun değil ben gerekli takviyeleri veriyorum yiyemiyorum diye üzülme yeterki artık kusma dedi 😂😂
mervecinar58 Tortilla Folik asit dışında vermedi şuan 12. Haftayla beraber başlayacağız dedi. İşk gebeliğim her şeye çok bakıyorum herkes ne kadar faydalı olduğundan bahsediyor yemeyince suçlu hissediyorum kendimi zorla bile olsa yemeye çalışıyorum. Ayy Maşallah 🌸
Tortilla mervecinar58 yok canm hıc endıse etme suan senın yedıklerınden beslenmıyor. Bulantısı olanlar kac ay cubuk krakerle ekmek peynırle beslenıyor bakarsan☺️ canının ıstedıgı seylerı yemeye calıs cevız yersın daha coook basındasın🥰
mervecinar58 temmuzonbir çok düşünmekte iyi değil gerçekten bi şekilde besleniyor. Çok geçmiş olsun kusmayın tabii çok güzel geçsin 🌸
Alara6161 Tortilla ilk çocuğumda hamileyken sadece çiğköfte beyaz peynir patates kızartması ve ayran tüketirdim başka bişiyi asla midem almazdı hamileleliğimin sonuna kadar hep bunları tüketmiştim 😁😁 bekarken hamile arkadaşlarıma abartıyorsun derdim yaşayınca resmen dibini gördüm
Alara6161 mervecinar58 aktif aldığınız yerdenmi alıyorsunz ben mesela tatbaktan alıyorum hep bu seferki gitmemde kalmamıştı tatlıbaktan aldım hem acı hemde kötü koktu banada bir avuç da yesen faydalı ama aşırı ya kaçmamak lazım çünkü tansiyon fırlatıyor
mervecinar58 Alara6161 10 farklı yerden almışımdır hepsi acı kötü geliyor sanki eşim bakıyor tadına güzel diyor ama bana çok kötü geliyor 🥲
papatyaseverrrrr mervecinar58 merhaba ceviz yiyemeyenlerden biri de benim 29. Haftamdayım asla yiyemiyorum görünce resmen midem kalkıyor. Yemek şart değil onun yerine muz vs yiyorum bebeğim de gayet iyi gidiyor çok şükür