anstzist 31+0 haftalık gebeyim. Bebek hareket ettikçe alt tarafa vuruyor ve çok canımı acıtıyor. Hareket edemiyorum acıdan o an ayaktaysam eğer. Bu normal mi ? Birde sanki kasılıyor, ortaya doğru toplanıyor bazen sertleşiyor.
elifzeyne anstzist böyle sanki alttan çıkmaya çalışıyor gibi değil mi 38+5 şu an ama yaklaşık iki üç haftadır böyle oluyor iki gün önce doktora sordum normal dedi hem kanala giriyor hemde hareket ediyor dedi
babyonn anstzist 30 haftalık benim de öyle sanırım makat duruştan kaynaklı benimki makat şu an. Sanki düşecek aşağıdan hep aşağılarda takılıyor
bebeybi anstzist ben hastaneye gitmeyi bile düşündüm. Sürekli karnımı ağrıtıyordu zaten organlarım da iç içe geçmiş durumda nerenin ağrıdığını bile algılayamıyorum bazen🥲. Öncesinde bebek büyürken ağrıtıyordu şimdi de doğuma hazırlıyor kendini. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤍
anstzist babyonn 28. Haftada doktra gittiğimde makat duruş olduğu için çok acı hissetmen normal demişti ama o zaman bu kadar acımıyordu. Şimdi hem acısı çok arttı hemde dönmemiş midir daha yaaa
babyonn anstzist kilosu arttıkça daha çok acıttığını duymuştum. Bence daha dönmesi için vakit var 35e kadar sonra doktor onayıyla birkaç hareket varmış onları yapıcam ben de