betul_yldzz Kızlar 34. Haftamdayım 2. Gebeliğim. Beşik, bebek arabası, bide 1. Bebeğimden beyaz zıbın var başka hiç bişey yok bi türlü çıkamadım alamadım alırım alırım diyorum bi türlü motivasyon gelmiyo benim haftamdakiler çanta hazırladı belkide 😬
temmuzonbir betul_yldzz tam zamanı zaten bence Trendyoldan hepsini söyle, avm de falan bazı yerler kafayı yemiş gibi uçurmuş fiyatları
zulemaa betul_yldzz benimde ikinci gebeliğim dün sipariş ettim kalanları 35 haftalık Bizimde ama artık halledilmesi gerek geldi gelecekler nerdeyse
sevdakalin betul_yldzz ben de hep erteledim 34. Haftadayız şu an hepsini bitirdim ama bazı şeyler yine eksik ben bir yere çıkmadım hepsini Trendyoldan sipariş verdim🤕
temmuzonbir betul_yldzz sabit bildiğim bir sayfa yok instagram falan kullanmıyorum şuan, Trendyoldan yorum ve görsellere bakarak tek tek seçiyorum
betul_yldzz zulemaa ay evet ya iyi halledebilmişsin bende bi bakınayım yoksa gerçekten gelecekler birden 😅
betul_yldzz sevdakalin en güzeli aslında ya gidip gezip bakmak da zor ve yorucu yani internet alışverişi en iyisi ☺️
dilekmom6 betul_yldzz ben eşyaları fln aldım. Ufak tefek eksikler var ufak dediğime bakma meblağ çok olacak 10 bini bulur gene. Eşyalara 50 bin verdik daha dolap fln eksik düşün. Benim eşyalar eksik bebeğin kıyafetlerde eksikler var. Çanta hazırlamam lazım ama şu an bütçe darda. Nasıl alcaz bilmem
betul_yldzz dilekmom6 kız çeyiz dizme gibi bişey Buda resmen onu al bunu al derken gerçekten baya miktar çıkıyor sıfırdan almak biraz daha zor Allahtan bizim 2. De rahatım o yüzden Rabbim kolaylık versin canım 😘
miyopmom betul_yldzz bende hiç bir şey yapmadım diye vicdan yaptım cinsiyette aynı ilk aylar için her şey vardı geçen yıkadım katladım koyacak yer bile yok sepette bekliyor katlı vaziyette🫣 yavaştan valiz yapmak lazım bakalım Allah yardımcımız olsun