dilara_minaz5672 Dün doktora gittim 38+1 ve 3460 dedi doktor Bebeğimin gelmeyede hiç niyeti yok açılma yok nişan yok su gelme yok sancı yok eğer bu iki hafta içinde gelmezse kilosu dahada artarsa sezeryan olmaktan çok korkuyırum
sibelaydin0206 dilara_minaz5672 neden korkuyorsunuz ki benim bebekim de iri bebik 39+6 sezeryanla doğdu 13 günlük şuan gelmeyince gelmiyor yani iri olduğu için daha kanala inememisti.bile ancılarım da başlayınca sezeryanla alındı çok rahatım yani normal dogurssm böyle kolay gecmezdi
2Mom_ dilara_minaz5672 aynısı başımda hafta olarak da aynıyız kg olarak da ama daha gelmeye niyeti yok bende daha fazla kilo alıp doğumun sezeryan olmasından endişeliyim
dilara_minaz5672 Bebeğin artık gelmesi için ne yapabilirim güzel anneler dünden beri stres yapıyorum akşam yemek yemedim sabah kahvaltı bile yapmadım normal doğum olyrsa da zor olacak kilo alırsa dahada
2Mom_ dilara_minaz5672 bende burda durayım tecrübeli anneler artık bebişimizin doğal yoldan kendisi gelmesi için neler yapabiliriz
dilara_minaz5672 sibelaydin0206 iki çocuğum daha var canım biri 3 buçuk diğeri 5 bu açıdan korkuyorum büyük kızım okula gidecek bu yıl sezeryan la nasıl olacak derdine girmişim iki normal yaptığım için sonrası çok güzeldi yine aynısından istiyorum
sibelaydin0206 dilara_minaz5672 yok yok hiç korkmayın sezeryan öyle korkulacak bişey değil ki ben sadece ilk gün zorlandım 2. Gün kalktım ayağa çocuğuma baktım yani eğilme kalkma bile zor olmadı şükürler olsun iyi geçti bir karış kesik sadece saglamca dikiliyor zaten eskisi gibi komple kesilmiyoruz 😂
dilara_minaz5672 sibelaydin0206 yaaa maşallah canım biraz daha iyi oldum bende birde benim bebek kanala girmiş bu hafta gelse normal olabilir ama iki hafta dolsa olamicak
dilara_minaz5672 2Mom_ 10. Katta oturuyorum asansörle inip merdivenle çıkıyorum hurma yemeye başladım ve sürekli spor yapıyorum heryeri sildim çömelerek ama yok tık yok canm