Kızlar 13 ağustosta kızımı dünyaya getirdim. 16:15 gibi ameliyathaneye alındım saat tam 17da kızım doğdu.. sezeryan hiç korktugum gibi zorlu değilmiş… belden vurulan spinal anestezide beni acıtmadı cok hafifti. Direk uyuştum zaten doktorumun 5 dk karnıma bir baskısından hemen sonra bebeğimi cıkardıgını bana gösterdigini gördüm şok oldum zaten o esnada sevinçten bu kadar kısamı sürücekti diye :)) çok şükür sağlıklıydı kızım ve bizim asıl hikayemiz; benim beklenen doğum tarihim 7 eylül civarıydı. Tansiyonum son ayımda cok yükseldigi icin gebelik zehirlenmesi ihtimalinden korktuk doktor riske atmak istemedi 36+3de kızım dünyaya gelmiş oldu ama çok şükür direkt odaya cıktı yanıma geldi tüm kontrolleri yapıldı hastanede kaldıgımız 1 gece bıyunca. 2450 gram doğdu. Boyu uzun ama zayıf bir bebek yinede sağlıklı emme refleksi iyi ciğerleri solunumu iyi şükür dün taburcu ılup evimize geldik. Ve ben dünyanın en güzel hislerine sahibim… cok korkarak geçirdim hamileligimi çünkü geçen sene bir kaybım vardı. Kızımı kucağımda yanı başımda görüyorum ya her an kokusunu içime çekiyorum rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşAllah daha iyi ve sağlıklı günlerine 💗🩷 tüm evlatlarımızın. Öyle sizlerle paylaşmak istedim