Esmylmz Ysn Tamam ben daha hiçbirşey söylemiyorum. Daha ilk saniyelerde doktorun dediği " eğer sadece epidural yapılacaksa" cümlesini de duymadıysanız, pes... Şaka gibisiniz gece gece 🤦♀️
Nursemomm Ysn tamam sen biliyosun burda herkes uydurduğu şeye profesöre sordum diyo bizde tıp fak okumadık zaten bakkaldan mezun olduk bak güzel güzel anlattım daha da yazmıcam bilmediğin için anlayamıyosun
Ysn Nursemomm 1.si uydurdugumu nereden biliyorsun? 2. Hemsire olman tip alaninda herseyi bildigini gostermez Allah Allah ya bi hemsirelik okumussun diye doktorluk taslaman 🙄
Esmylmz Nursemomm yok bende daha fazla dayanamıcam. Dilimde tüy bitti😓 ne derdim varsa anlatmaya çalışıyorum. İyi geceler.
Ayferfeneer Nursemomm canlı bi örneği olarak karşınızdayım çok komik yazılanlar herkes profesör olmuş ben epidural sezaryen oldum 3 hafta sonra tekrar epidural sezaryen olcam gayette memnunum bi sorun yaşamadım agrım oldukça ağrı kesici verdiler tekrar gayet iyidi. Doktoruma sordum ikinci spinal mi epidural mi diye ben epiduralden yanayım dedi.
Nursemomm Ysn benm bişey tasladığım yok bize öğretilen bu hala ısrar ediyosun kaç tane operasyon gördüm beni eziyosun bide proftan iyimi bilceksin diye bunu bilmen için prof olmana gerek yok saygı duyun biraz ya herşeyde aşağlıyosunuz sağlıkçıları
Ysn Esmylmz saka gibi olan sizsiniz o zaman epidural olursaniz buraya yazinda sadece epidural oldum diye bizde sasirip yanlisimizi görelim.
Ysn Nursemomm her operasyon kendine özgü kac tane sezeryan gördünüz? Ya ne yazarsaniz yazin su saglikcilarin daha dogrusu doktor olmayanlarin doktordan cok hava yapmaso beni benden aliyor daha fazla yazmayacagim sadeve epidural sezeryan olunda buraya yazin bilgilenelim o zaman.
Esmylmz Ysn Arkadaşım sana doktorun diliyle anlattığı videoyu attım. İzledin hala yanlışın da diretiyorsun. Sen araştır bak inanmıyorsan. Başka bir sürü video var. Neyse daha fazla uzatmamıza da gerek yok.
Mervecckl Esmylmz estafurullah😁 bir yakımda kaldığını söyledi kendinde zaten bu bir ihtimal yani ama böylede bir riski varmış gerçi hangi Doğum türü kolay🤢
Ayferfeneer Nursemomm benden sonra yakın bi arkadaşımda bursa acıbadem de epidural sezaryen oldu yani oda bi sıkıntı yaşamadı ama doktor ikimize de kombine fln gibi bi bilgi vermedi sadece epidural sezaryen oldum yani neden bu kadar olamaz asla diye çıkanlar oldu anlamadim
Nursemomm Ayferfeneer bu arada hayırlı doğumlar 🙏 kombine yaptırırsan daha az ağrın olur daha rahat olur
Ayferfeneer Nursemomm çok teşekkür ederim bi sıkıntı yaşamadım ilkinde inş buda öyle olur bi gece hastanede yatip ciktim eve gelincede yatmadım bebeğime de kendim baktım ama tavsiyenizi doktoruma danışacağım çok teskkurler