demetaa Kızlar selam bugün 21+3 olduk. hafta başında detaylıya girdik her şey çok normal şükürler olsun, plesentamız antreiormuş. yani ben şimdi bebişin hareketlerini hiç mi hissetmeyeceğim ileride hisseder miyimmm
allyslife demetaa geç hissedersin 25′ten sonra hafif hafif, öyle gümbür gümbür hisseden va rmı bilmiyorum yengemin de öndeydi hep minik minik dokunuyor gibi diyordu. Hiç belirgin dışarıdan görülen sert hamlesi olmamıştı
Mom_26 demetaa benim ikinci cocugumda bu sorun vardı 17. Haftada ilk hissetmiştim sonra 26. Haftalardan sonra hissetmiştim. Ama ilk cocugumda 13. Haftadan itibaren net hissediyordum zor bir durum inşallah yukarı çıkar. Rahat hissedersiniz bebisinizi
minigim038 demetaa geç hissedeceksiniz benimkide öyle 29 30. Haftalarda iyice oynamaya başladı dışarıdan belli olmaya başladı. Bide ultrason görüntüleri net olmuyor o kadar
miniksusamtanemm sanırım plasenta önde olunca bi tık daha geç hissediliyormuş ya da daha yumuşak hissedebilirsin hareketleriniiii ama sanmıyorum hiç hissetmeyeceğini
demetaa miniksusamtanemm allyslife Mom_26 kızlar böyle hiç sıfır his gibi değil ama gerçekten minik bi fıkırtı hissediyorum bazen o da bebek mi emin olamıyorum, detaylı usgde baktım bacagını sallıyor eliyle vurutor falan bende tık his yok😂
allyslife demetaa evet çok minik minik hissedersin şu an, zamanla artar ama şiddetlenmiyormuş, tecrübe etmedim yengemden biliyorum ben de sadece
demetaa miniksusamtanemm detaylıda sırtını döndü götünü yediğim, göstermedi kalbini ve burnunu, doktor git meyve suyu iç hareket et gel dedi, öyle ölçebildi şükür döndü🥰
demetaa minigim038 siz şuan kaçıncı haftadasınız? yüzünü görebilmek için remkli usgye gitmek istiyordum, sizce hangi haftada gitmeliyim
minigim038 demetaa ben şuan 34 deyim yüzünü görüyorum hep ama herkesinki gibi net değil doktorumda diyo önde olması sadece benim görüntümü bozuyor yoksa hiç sorun yok diye
demetaa minigim038 bizimkiler nazlı çıktı🥰 peki bu durum doğum şeklini etkiliyor mu, ben devlet hastanesine gidiyorum, doktorlar pek bir şey söylemiyor zorla soru sormadıkça
minigim038 demetaa yok asagida olursa o etkiliyormus. benim başta aşağıdaydı çok az kanamam oluyordu sezaryan olacaksın demişti zaten ilkimde sezaryan olduğu için sorun etmemistim şimdi önde dediğim gibi geç hissettim bide görüntüler net değil onun dışında sıkıntı yok☺️
demetaa miniksusamtanemm Amiiin hepimizinki inşallah canım benim Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı
demetaa minigim038 maşşallah çok sevindim🥰 benim ilk, hem bilmiyorum hem korkuyorum çok karışık hisler
demetaa zeynepp_58 heyecanla bekliyorum böyle direkt evet bu bebekti diye fark edeceğim hareketlerini, şimdilik o mu değil mi anlamadığım bi fıkırtı :)
zeynepp_58 demetaa dediğim gibi sonraki haftalar da siz fark etmeden o fark ettiriyor çok güçleniyor tekmeleri biz artık aha başladı yine diye tepki veriyoruz 😅