who allyslife benim doktorum lazer yapabilirsin dedi ya. Ev tipi lazeri duyunca onun etkisi çok sınırlı zaten, sadece eskisi gibi verim alamazsın istiyorsan yap dedi
allyslife who ben tercih etmiyorum gebelikte ya, bilimsel araştırmaları yok.. olası durumda kendimi suçlamak istemiyorum, doğuma 7 hafta kaldı zaten😂 böyle devam
rumeyyurmom kubraplbyk ben hep başından beri eldiven kullanıyordum halen de eldiven kullanıyorum zaten seyrekleşmişti jiletle alıp döngümü bozmak istemedim bugüne kadar da hiç jilet kullanmadım zaten ve eldiven uzun süreli temizlik sağlıyor biraz zorlanıyorum ama yapıyorum bir şekilde 🙈
Meral_63 kubraplbyk bacım 10+6 haftalık hamileyim sanki mübarek alta orman var çıkıyor hep kızımda böyle değildim bacaklarım karın tüylerim koltuk altı çabuk çıkıyor kızımda azdi
alev38 Balım bende jiletle ilerliyorum ama Allah korusun acil bir şey olursa diye de çok korkuyorum ama kuaförde çok hijyenik gelmiyor sonuçta spatulayla sürüyor sonra tekrar o ağdaya bandırıyor tamamen bana özel o tarz bir Ağda alıp bende öyle yaptırmayı düşünüyorum ama bilmiyorum bir yandanda kararsızım
kubraplbyk alev38 evet bende o açıdan kararsızım kendi malzememi alıp gidebilirim belki. asla özel organlarımı anneme kız kardeşime açamıyorum ya annen yapsın falan diyenler var da yok yani mümkün değil yaptırmam🫣 yabancı biraz daha makul geliyor nasıl olsa bidaha görmiycem diye😂
vldnsrrc kubraplbyk Normalde jilet kullanan biriydim 3.hamileliğim ve 30.haftamda ilk defa ağda yaptırdım.Yaşıntık boyunca ilk defa genital bölgeme ağda yaptırdım büyük rahatlıkmış.Acı eşiğinizi bilmiyorum ama benim için wooow bi acı değildi.Ne zaman doğum olacağını bilmediğim için 2.ağdamı 34 3.ağdayı da 38-39 gibi yaptırmayı düşünüyorum tabii çıkış hızının bundan haberi yok ahahaha
kubraplbyk vldnsrrc hahahaha aynen öyle çok hızlı çıkıyor hormon kaynaklı. ve evet ağda gerçekten büyük avantaj bende hayatımda 1 kere yaptırdım o da düğünüme birkaç gün kala. sonra yine jiletle devam ettim ağda hem pürüzsüz yapıyor hem geç çıkartıyor hem inceltiyor her türlü avantajlı ama acısı çok fazla ya… dayandım ama bidaha gidip uğraşmak istemedim jiletle çat çat aldım hep pratik diye
vldnsrrc kubraplbyk işte bende öyle yaptım ki ben maalesef ki kıl takıntısı olan biriyim 2 günde 1 jiletle üstünden geçiyordum kıllar uzamadan bu sefer hem daha çok tahriş oluyordu hemde kıl kökleri çoğaldı 🫠 ağdaya gitmek için beklemek ölüm gibi oldu bana
_Ebrukaracan06_ Kadın olmak ne zor kılı agrısını biz çekeriz doğumun agrısını biz çekeriz evin işi gücü bizde bitmiyor anam bende jiletle almaya çalışıyorum bacaklarımı epilasyonla aldım 🤦♀️
kubraplbyk Meral_63 bana da öyle geldi sanki yorumlardan… bende çok çıkmadı yşne aynı ama uzunlukları fark ediyor baya bacaklarım ve koltuk altımda daha uzun uzun çıkıyor artık sanırım hızlı çıktığından kaynaklıdır diye düşünüyorum…
Emrh Lazere gitmiştim evlnmeden önce son iki yildrda gtmiyrm tuylnmede olmadi rahtlikmis 39 hftalik hamileyimde
kubraplbyk Emrh lazer yaptırıp da hamilelikte tekrardan kıl sorunu yaşayan çok duymuştum hormonlardan kaynaklı çıkıyor yine maalesef. herkeste aynı olmuyor tabi siz şanslıymışsınız🙏🏻
Nzisty kubraplbyk evet ben 4 yıl lazere gittim yoktu bikinim alt tek tük ama üst hiç yoktu gebe kaldığımdan bu yana mahvoldum 2,3 jilet baktım asla olmuyor evde ağda yapıyordum suan göbek çıktığı için yapamıyorum zor aynadan biraz da olsa alabiliyorum doğuma 16 hafta var bu süreçte yapabildiğim yaparım yoksa kuaför yani
hndegrgn Hamilelikten öncede kuaföre giderdim 24. Haftadayım sonuna kadar kuaföre gitmeyi düşünüyorum, en azından 25gün 1 ay hiç düşünmüyorum nasıl alacağım nasıl alacağım diye ve benim tüğlerim hamilelikte çok fazla inceldi
Meral_63 kubraplbyk bide böyle siyah sert koltuk altı ile özel bölge deki bacaklarimda da bi yerden 23 tel birden çıkıyor yeminle ya o gün jiletle bacağıma yanlışla kestim 5 dikişlik yer gülimi Ağlimi bilmiyorum yoksa normalde tüylerim çabuk çıkan biri değil kızımda çıkıyordu ama az az seyrek ince bu sanki hanzo 🤣
kubraplbyk Nzisty valla en mantıklısı kuaförde ağda gibi duruyor gerçekten.. sadece hijyene dikkat etmek lazım kendimiz alıp gidebiliriz zaten hamile olduğumuz için kuaför de yine bir tık hassas davranır diye düşünüyorum