Ayglvlkn ya bazı şeylerin olucaksa cidden olacağı oluyor buna inanıyorum ben gayet güzel bir hamilelik geçirdim ilk başlarda sadece çok riskliydi kanama olayı aşırı oluyordu her defasında düştü düşüyor diyerek ilaç serum takıyorlardı ilk 4 ay zor geçti ama sonrasında çok rahat geçirdim full gezdim enerjim çok yerindeydi sade soda magnezyum açısından çok önemli günde bir tane mutlaka her gün tükettim karın üstü egzersizleri doğal yağlarla masajlar, kiraz çekirdeği kemerleri, bebek spalarına götürüp suda rahatlamasını sağlıyorduk bir gün durup bir gün her akşam duş aldırıp masajını yapıp rahat gazsız şekilde uyur mu diye neler denedik ama hepsi bir kaç saat idare ediyordu kolik olduğu için gaz olayı çok aşırı oluyordu ve ağlama krizleri özellikle akşam saatlerinde başlayan bazen 5 saat susmadan sadece ağlıyordu çok zor zamanlardı gerçekten 😅😅 şuan oldukça sağlıklı ve enerjik bir çocuk ama küçükken biraz fazla çektirdi anne babasına tabi o zaman psikolojimi bozup oturup ağladığım şeyleri şimdi gülerek hatırlıyoruz sağlıkları yerinde olsun mutlu olsunlar hepsi gelip geçici 🥰