ipekgibi11 24+3 haftalık hamileyim, 2 gündür sanki bir yanma hissi oluyor ayaktayken otururken vs. Ama tuvalette idrar yaparken yanmam kötü kokulu akıntım kaşıntım filan yok. Ne yapsam bilemedim evham mı yapıyorum sizce?
lokismommy ipekgibi11 bende de koku yoktu önce yanma başladı 1 hafta sonra akıntı başladı vajinit olmuşum 4 gündür fitik kullanıyorum
ipekgibi11 lokismommy yanma afedersiniz idrar yaparken mi oluyordu yoksa benim dedigim gibi bi his miydi acaba?
lokismommy ipekgibi11 geceleri oluyordu öyle uyurken oluyordu genelde uzanırken özellikle artıyordu 1 hafta sonra falan yanmadan sonra ayağa kalkar kalkmaz da bir anda akıntı geliyordu
ipekgibi11 lokismommy kaç haftalıktınız acaba bu olduğunda, ben çok panik bi insanım hep bi şey olucak korkusu yaşıyorum beklesem mi doktora mı gitsem hemen bilemedim 😵💫
lokismommy ipekgibi11 29 haftalığım şu anda ve 26.haftamdab beri yaşıyordum normaldir vs dedim taaa ki artık alt karnımın ağrısından geceleri uyuyamama derecesine geldim burda da post açıp sordum acaba kasılma mı yoksa enfeksiyon mu diye yaşayanlae da enfeksiyon diyince gittim ilk gebeliğim olduğu için sancıyla ağrıyı ayıramıyorum maalesef
ipekgibi11 lokismommy bende gittim bugün sizinle konuştuktan sonra banada fitil verildi. Fitilden sonra rahatladınız mı? İdrar temiz çıktı benim ama crp değerimde biraz yükselme olmuş anlayamıyorum umarım sağ salim gebelik sürecini tamamlarız 🌸
lokismommy ipekgibi11 daha dün 3.fitili kullandım o kadar fark etti ki anlatamam özellikle yanması direkt bitti akıntı azar azar hala geliyor daha 4 gün daha kullanıcam inşallah biter bir daha tekrarlamaz🌸🌸🥲