anyelaaley ben tüplerimi komple aldıracağım bacım 3. Sezeryan ve ikiz erkek olacak, iki tane de oğlum var zaten. 4 erkek annesi olacağım hayatımda en istediğim şey bi kızım olmasıydı bu defa birinden biri olur demiştim, iki oğlan denince şok yaşadım. Cinsiyeti ogrenene kadar tüpleri aldırma konusunda aklımda ufacık bir tereddüt yoktu fakat bunların da erkek olduğunu duyunca acaba dedim, eşim çocuk delisi bir insan olduğu halde asla istemiyor artık, nasibimizde yokmuş kız evlat ne yapalım diyor, şansımızı zorlayıp sagligindan mı olacaksın diyor, hiç cesareti yok yani,32 yaşındayım, 3.04 sene sonra cesaret edebilir miyim diyorum ama ikidir ikiz oluyor tekrar ikiz olup tekrar iki oğlan olursa, bu endişelerim var. Sizin kızınız da oğlunuz da varmış dördüncü sezeryan diyorsunuz bir de bana kalırsa tüplerinizi bağlattmak değil direk aldırrın. Ne güzel genç yaşta iki meyveyi de tatmış çok çocuklu bir anne olarak kapatmış olacaksınız. Çünkü tüpleri bağlattmak küçük bir ihtimal de olsa dış gebeliğe sebebiyet verebiliyor ciddi ameliyatlar gerekebiliyor. Ama aldırdığınız zaman rahatsınız. Yani benim durumum zor karar vermem zor ama bence sizinki öyle değil hatta yerinizde olmak isterdim🥰