happyela hayır canım en başta memleketimin bi ilçesinde özele gittim orda öğrendim hamile olduğumu daha sonra aynı yere gittim kıza benziyor dendi annemgilin yanına gittiğimde merkezde sürekli gittiğim bi doktorum vardı ikili test için oraya gittiğimde o doktorum da kıza benziyor dedi daha sonra işlerden dolayı zaten gurbetteydik buradaki evimize geri geldik 30. haftaya kadar şehir hastanesine gittim özel arayışım vardı fakat doktorları bilmediğim için şehire devam ediyordum detaylı usg de şehir hastanesinde girdim hem kıza benziyor kız bu mide bulantım çok yoğun olduğu zamanlarda şehir hastanesinin aciline giderdim yine oradakilerde kız derdi hep detaylı da uygun pozisyon bulamadı doktor birde ben erken gitmişim öyle dedi doktor hastalığımdan dolayı normal doğum yasaktı leğen kemiğimde iltihaplanma vardı normal doğum da hasar görürür dendi e bende ilk gebelikte açıkçası çok korktum daha sonra özele başladım özelde ki ilk muayenemdi doktor baktı merak ettiğiniz bir şey varmı dedi bizde dedik hocam cinsiyet yani tam net göremedik biz diye erkek bu dedi şaşırdık baya özellikle eşim doktor her şeyini gösterdi doğum zamanı geldi ameliyattaki hemşire cinsiyeti ne diye sordu bileklik için dedim hep kızdı buraya geldim erkek oldu dedim koluma hem pembe hem mavi bileklik takıldı😅 doktor bi çıkardı erkekti baya baya