toybiranne İki gündür düzensiz sancılar geliyor. Bu gece daha da şiddetlendi ağlatacak derecede ama hala düzensiz. Sancı gelince de birkaç dk kalıyor. Beş dk kaldığı bile oldu. Normal mi, bekleyim mi evde 😥
aysuakhsyn toybiranne eğer 5 dakika vurup 5 dakika sonra yeniden vuruyorsa düzenli şekilde beklemeden git suyunun gelip gelmediğini kontrol et yalancı sancıysa zaten gitmene gerek yok 😊
toybiranne aysuakhsyn yok ya çok düzensiz geliyor daha beş dklara düşmedi 😭 suyum da yerinde bekliycem o zaman
toybiranne aysuakhsyn öyle yapayım teşekkür ederim 🥹 aslında doğum ve hastaneye gidişle ilgili çok şey dinledim okudum ama sancı gelince insanın kafası bi gidiyor 🤣😵💫
aysuakhsyn toybiranne sol tarafına yat yastıkla destekle kendini fayda verir ben doğumla alakalı çok şey düşünmek istemiyorum psikolojim bozulucak yoksa 😅😂
toybiranne aysuakhsyn sabaha kadar dediğiniz gibi yattım ama pek faydalı olmadı 🤣 pilates topunun üzerindeyim daha rahat geçiyor böyle 🙏 sizin de ilk gebelik mi
toybiranne aysuakhsyn ben doğurdum dünn🥹 o sırada 8 cm açılmışım nst kontrolüm olmasa hastaneye gitmeyecektim bile 🤣