zeyma valla ben gebe okuluna giderken anlatılanlara göre eskisi gibi değilmiş. Üstelik bir kez muayene olayım dedim üç dk bile sürmedi. Siz içerdeyken doktor başka hastayı da içeriye alıyor mahremiyet sıfır. Haftasını da yanlış söyledi ultrason cihazları da aman aman bi şey değil. Kist vardı yok dedi onu da göremedi. Ayrıca devlet hastanelerinde artık tümünde geçerli olacak şekilde hiç burada takipli olmasanız bile acilden girip giriş yaptığınız zaman herkesle aynı şekilde doğumunuz oluyor bu her devlet hastanesi için geçerli takip zorunluluğu yok vs deniyor ebeler tarafından. Zaten takipli burada olsanız bile öyle sık sık gelip sizinle ilgilenmiyoruz aksine mümkün mertebe eşinizle baş başa bırakıyoruz stresten uzak olmanız için dendi. Doktorlar bir şey yapmıyormuş doğuma kadar o odanın ebesi kimse o ilgileniyormuş. Benim de geçen ay doğum yapan arkadaşım var o da takipli değildi ama çok memnun kaldı. Gebe okulunda masajlarımıza ve kullanılacak ürünlere kadar anlatıyorlar. Odaların her birine pilates topuna kadar veriyorlar. Zaten aksi bir durum olursa da şikayetçi olurum muhtemelen. Bir de ebelerle uzun zamandır eğitimlerden vs tanıştığımız için samimiyetimiz de oldu açıkçası. Umarım herkesin süreci hayırlısı ile sağlıkla dilediği gibi olsun. Eskiden sizin dediğiniz gibiymiş. Çoğunlukla öyle diyorlar