Gxxs Selam kizlar ben hamileyim ve kirada oturuyoruz her hangi düzgün bir gelirimiz yok bebekte olacak okadar başvuruyorum e devlette ama hep red ediyor eşimin üstünde bişeyde yok nasıl yapabilirim bana bir bilgi verin lütfen
temmuzonbir Gxxs 153 arasana bi canım, benimde reddettiler bi yenidoğan paketi verecekler onuda ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar
Gxxs lokismommy yeni doğan destek başvurusu yapmışim bide beşik falan varya o değerlendirmede ama yardım parası falan iptal oldu o sebepten dolayı
lokismommy Gxxs bitanem doğum yardımı parasını bebek doğduktan sonra bebeğin kimlik numarasıyla yapman gerekiyor şu an reddedilmesi o yüzden
ikiprensannesi___ Gxxs buna ben başvurdum ama red oldu arayıp başvurmak daha iyi eşim askeri personel maaşı iyi ama eşimin arkadaşı arayıp demiş böyle böyle hemen yollamışlar maaşa bağlı bi durum değil ara öyle başvur ben sistemden yaptım ored ettiler
Gxxs lokismommy anladım peki bebek daha doğmadan yapabileceğim bir yardım kabul edilirmi acaba çünkü onunda denedim olmadı
lokismommy Gxxs maalesef bebek doğmadan yardım vermezler yenidoğan destek paketini de bildiğim kadarıyla doğumdan sonra veriyorlar :(
temmuzonbir lokismommy yok canım onay gelirse belediyeye bağlı olarak hamileyken de geliyor mahalledeki kadına geldi 7. Ayında ama benimki reddedildi
Gxxs temmuzonbir aradım yeni doğan paketi değerlendirme aşamasında ama sofra desteğimi ne onada başvurmuştum kabul etmediler 6 ay sonra tekrar arayıp başvuru yap dedi
lokismommy temmuzonbir ay olabilir bizim belediye canlı doğum yaparsan başvurunu kabul ederiz demişti öyledir diye düşündüm her yer🥲
parissude Nasıl başvuru yapılıyor bu dediğiniz pakete e devletten mi belediye ye mi başvurmak lazım İstanbul. temmuzonbir
temmuzonbir Gxxs inşallah yeni doğan onay alır canım Allah kolaylık versin yardımcın olsun inşAllah 💓
temmuzonbir Gxxs ne saçmalık mesela yeni doğan paketini neden iptal edersin sanki içine ev araba altın koyuyorlar ya
Gxxs busu1 doğumdan sonra halederim inşallah yapamazsam yengem biliyor ona söylerim yapar bana inşallah verirler bakalım
busu1 Gxxs Verirler ben aldım doğumdan sonra yaklaşık 1 2 ay sonra düşüyor halk bankasına gidip çekiyorsunuz
temmuzonbir lokismommy ay ne kadar saçmalıyolar ya bi doğum kalmıştı karışmadıkları daha işlerini layıkıyla yapamayan adamlara bakarmısın ya