parildayanyildiz2 dam1a_ gözün aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 39haftadan darısı bize diyorum🤲🏻
Alininanne derya_1010 dam1a_ dam1a_ dam1a_ sağlıkla büyüsün inşallah guluyumde başıma gelsin inşallah mahfoldum 🫤
parildayanyildiz2 dam1a_ benimde 2.doğumum olacak korku sarıyor inşallah kolay olur ya birde gelmedikçe stres artıyor
dam1a_ derya_1010 çok garipti sanki hayal gibiydi 5 bucuk saat sancı çektim 7 dakikada doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma alınca yavrumu hiç bişey kalmadı geriye 🥹
dam1a_ derya_1010 valla kolay diyemeyeceğim ama zor da diyemeyeceğim kişiden kişiye göre değişiyor Allah güç kuvvet veriyor vallahi anlamıyorsun bile
_gizemm Maşallah sağlıkla büyütün bende 38 haftaya girdim açıklık 3 cm miş 🥹bakalım bu hafta olur dedi doktorum sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 ikinci doğumum olcak kolaylıkla geçsin inşallah bütün annelerin 🌸
eylusssss _gizemm hergangi Bir sey yaptınız mı açıklık için acaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
dam1a_ parildayanyildiz2 valla beni de o korku sarmıştı bide benim ilk olduğu için pek bir şey de anlamıyordum sancı vs vs birden doğurdum senin daha kolay olur hayırlısıyla gelsin
Alininanne dam1a_ köydeyim İnanki günde kaç adım gidiyorum inşallah doğumum kolay olur ne sancı var ne açılma çünkü yerimde durmuyorum ha bire dsarda evde misafr derken oturamiyorsun bile dilerim rabbim yardım eyler