Ysmnpmk Kızlar dün 2 tane bugünde sabah 1 tane test yaptım dün 2 tane test yapınca ve çıkınca gidip kan verdim sonucum 2.27 cikti. Bende dün öyle çıkınca bugün sabah tekrarladım testi ve yine silik çizgi çıktı testler aklımla oynuyor. Bu arada kanı ufak bir tıp merkezinde verdim. Düzensiz bir adetim var gecen ay ilaçla oldum bu ayda ayın 3 ünde olmam gerekiyordu. Testleri eskiden yeniye doğru alt alta koyacağım
meryela Ysmnpmk testlerin aynı markamı ? Ben testlere güvenmeyen biri ve bir daha test almayw tövbeliyim 😂 ama ablamın testi pozitif kanı negatifti ve hamileydi böyle bişeyde başımıza geldi bilemedim inşallah vardır bebiş 😊🤲
Ysmnpmk meryela evet hepsi aynı marka freely diye bir markaciplak gözle daha belirgin bu çizgiler ve ilk 5 dakikada çıktı kafamı aşırı karıştırdı bu kan ama bende günlerdir sağ kasık ağrısı çekiyorum şüphelenip yaptım yani şimdi tereddutte kaldım hangisi yanlış
vanilyalibuse Ysmnpmk ben freely erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim, bence birkaç gün sonra kan testini tekrarla 🌸
Yazmelegi_ Ysmnpmk yani ben bi tek awoxa güveniyorum. Şuan o ne durumda bilmiyorum ama onun yalanci çıkardığını görmedim ben. Siz yine bi 2 gun sonra yine kan verin bi bakin
Ysmnpmk vanilyalibuse pazartesi tekrar vermeyi planlıyorum ama bu sefer tıp merkezi değilde sağlık ocağında vereceğim belki labaratuvar farkı olur ama doğru çıkacağına emin olurum
Ysmnpmk Yazmelegi_ bende yorumlara bakarak aldım freely ında dogrulugu yüksek yazmışlardı öyle aldım. Salı gününe herşey belli olur artık bakalım beklemek zor gelcek ama olsun 😊
mevsimmbhr Ysmnpmk freely nın doğruluğu yüksek degıl en yalancı testtır tam 4 tane yaptım 4 ü de pozıtıf çıktı ama yalancı pozıtıfti
Ysmnpmk mevsimmbhr canım bı marka daha aldım nimo diye onda da çıktı artık yanıltmiyodur diye düşünüyorum ya 4. Testim artık🥴