inalgizem Merhaba herkese. Oğlumun adını Bartu istiyorum. Merak ettim etrafınızda Bartu var mı varsa nasıl insanlar ? Genç yaşlı çocuk farketmez tanıdığınız Bartu varsa biraz bişeyler söyler misiniz? :)
kalimero39 inalgizem Bartu diye bir öğrencim vardı. O zamanlar lise öğrencisiydi. Onun verdiği bir şey mi yoksa isminden mi bilmiyorum ama aşırı haylaz, tembel ve çok isyankâr bir çocuktu.
sibel3329 inalgizem arkadaşımızın oğlunun adı. 2 yaşında. Düz duvara tırmanıyor. Evde ki televizyona kadar herseyi kırdı. Misafirliğe geldiğinde kimse konuşamıyor onun sesinden. Sadece çığlık atıyor.
temmuzonbir inalgizem annemin kuzeni ilk oğluna koydu o zamanlar kimsede yoktu çok farklı geldi herkese çok beğendik, çocuk doğdu büyüdü yaramaz aksi laf söz dinlemez kendi dikine gider herkes büyüsün düzelir geçer çocuk bu dediler büyüdü şuan evlat olsan sevilmezsin denir ya aynen öyle 😀
inalgizem kalimero39 hadi yaaa ah Bartu ah. Ya aslında takılmam böyle şeylere ama olumludan daha fazla olumsuz duyunca danışmak istedim, neyse alternatif bulayım en iyisi :)
inalgizem sibel3329 yaa bi gözüm korktu şimdi, alternatif bulmalıyım. Ama nedenini sormayın B harfi ile başlayan bişey istiyoruz. Bartu farklı gelmişti neyse bakalımmm
inalgizem Benim genel olarak listem şöyle ama içlerinden B olanlara bakıyoruz. Tabi değişebilir de henüz 17. Haftadayız, sizce aralarından en iyisi nedir ? Altay Tuna Mete Pars Asil Bartu Ilgaz Dağhan Barkın Berktuğ Buray Buğra Başar