Nryseda Zelihaurgun hayırlısı olsun canım. İlk kızım 3.300 doğdu. İkinci kızım 3.500 doğdu. Bence erkek lere özgü birşey diye tahmin ediyorum. Birde bunda çok iştahlıydım. Kızlarda afedersin kusmadım ama pek iştahım yok tu
Kubrakose Zelihaurgun Erken gelmezse geçen hafta salı 1 gece yattım 1cm açılmam la sancım çıktı serumla durdurdular ciğer geliştirici yaptı doktor bakalım inşallah zamanında gelir 🤗
Tugba2626 rabiagucer03 Maviyesil121212 Kesinlikle zayıf diye düşünmeyin . Doktorlar 36. Haftada 4 kg doğacağına 40. Hafta da 2 kg doğmasını tercih ederiz diyorlar . 1 gün 1 gündür.
Devran Zelihaurgun ben perşembe genel sezeryan olucam perşembe tam 38 haftayız dün 2.850 idi 49 cm bakalım doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi sağlıklı dedi çok şükür çok heycanlıyız😊
Kuzucuk07 Devran Merhaba bende perşembe seZaryen olcam spinal inşaÂllah. Sizin neden erken kendi tercihiniz mi ? Ben 04.04 istediğim için 😂
Kuzucuk07 Zelihaurgun mrb canm 38+5 oluyoruz ☺️ Doğuma normal şartlarda 9 gün kalmış gözüküyor programda 🙏🏻
araskubra Zelihaurgun bende bugun gittm 36+6 dayim haftaya tekrar gel o zmaan gunu konuscaz dedi bende gun verirsiniz diye bekliyordum dedim insallah haftaya cuma banada dogum der ya
Zelihaurgun araskubra çok sıkıldık ama değil mi bir an önce gelsin istiyoruz ☺️ Ama sen biraz daha bekle canım en azından diğer pazartesiyi
Zelihaurgun Devran yok canım ya bel ağrısı falan olmuyor ama kesin karar verildiyse artık diyecek bir şey yok🙂
araskubra Zelihaurgun evet ya sabirsizlandim iyice gercekten 40 haftayi bekleyenler sabirliymis masallah bize ne derse bakim haftya :)
Devran Zelihaurgun kesin kararlıyım canım korkuyorum çok zaten tansyon da yüksek panik halinde dahada yükselebilirmiş 😊
Melikebelo Zelihaurgun bizimde sezaryan günümüz 8nisan pazartesi 7.30 amaliyata giricem Allah nasip ederse 36.hftada baktığında 2800 dü doğunca ne okadar olucak bakalım rabbim hepimizin evlatları sağ saglim doğsun ins
Eylem2019 rabiagucer03 benim kizim 41 haftada 2770 dogdu masallah sonrasinda cok cabuk kilo aldi merak etme