semaanuur Dün sezeryan oldum aşırı sağ omuz ağrısı var bebeğimi kucağıma alamıyorum sütüm gelmiyor nolur başına gelen varsa yardımcı olsun
minikbirsurpriz semaanuur bol bol su bol kahve için sırt üstü tam uzanmayın 45 derece açıyla beliniz hafif dik yatın süt için de bol bol emzirme dışın da bir çare yok malesef ilk günler biraz zor böyle hemşire lerden ağrı kesici talep edebilirsiniz sağlıkla büyütün
minnosbirkiz semaanuur halâ hastanedeyseniz hemşireden metsil diye bi dil altı tablet var, onu isteyip bana dua edin, onlarda yoksada eczaneden temin edebilirsiniz 🥲 omzunuzda ki ağrı gazınızı çıkartamadığınız için oluyor, onunla epey rahatlarsınız
Masal777 semaanuur anestezi etkisi canım böl kave iç bide su geçer ayirca sütü için ilik duş al gogulerde masaj yap emzirmeyi çalış yada sağım yap gelir geçmiş olsun
aslmoms semaanuur aynısını yaşadım hatta bana acaba ameliyathanede düştün mü diye soran oldu. Gaz sancısı maalesef. Hemşire iğne vs yapabiliyorsa isteyin yapsın geçecektir.
buketdeniz19 semaanuur çıkar çıkmaz türk kahvesi içseydin canım bende bir sorun olmadı sürekli kahve ve bitter çikolata yedim bugün sezaryenimin 3. Günü benimde çok ağrım oluyor içimden bir parçayı kesip alıyorlamış gibi hissediyorum sürekli dikişten süt gelmemesi hemen normal biz mama ile destekledik çocuk doktoru önce emzirin sonra mama verin dedi sezaryenden sonra hemen gelmeyebilir süt yapan şeyler tüket gazına da çıkartmaya çalış ben çıkartamamıştım çok zor çıkmıştı ilk ayağa kalkışta ben bayılmıştım fazla kan kaybetmişim
ipek9 Bende aynısı yaşadım o kadar ağrıyordu ki hiç bişey düşünemiyordum ağrısından acile gittim serum verdiler sonra geçti çok şükür