bende 3 yıllık evliyim her yılın ocağın 20 sinde hamile kalıyordum bebeği sebebpsiz kaybediyorduk . 2 kaybım oldu . ocakta hamile kalıp nisan gibi kürtaj oluyordum , diğer yılın ocağına kadar vitaminlerle düzenli yumurtlama takipleri neler varsa deniyordum. kasım aylarında denemekten bunalıp doktora giderdim olmuyor diye . yine bişi çıkmazdı . kasım aralıkta adetim düzensizleşir ocak ayında hamile olduğumu öğrenirdim . pıhtılaşma olmamasına rağmen bu yıl gebelik öncesi koraspirin , hamile kaldıktan sonra oksapar 0.4e başlattı doktor . şuan 29+4 deyim . bu yıl diğer yıllara oranla kendimi saldım . dedim ocak ayı geliyor bekle . birlikte olduğumuz geceleri bile hesaplamadım tamamen zevk odaklı gittik ve yine ocak 20de hamile olduğumu öğrendim . anladım ki rahat kaygısız vakitler geçirmek kafaya takmamakmış olay . belki ilham olur . muska yaptırın eğer inanıyorsanız . gerisi allahtan . inşallah güzel haberler alırsınız en yakın zamanda 🌸 bi tatile çıkın , eskilerde çok söyler çocuğun olmuyorsa bi tatile çıkın diye bu yıl ocağın ilk haftası bizde tatildeydik bu arada . kafa dağıtmak stresden uzak durmak gerçekten 1. kural