minnosbirkiz elifylmz3 bence siveno daha iyi, ben uni baby kullanmıştım bebeğimin vücudu komple attı, aradan zaman geçti 1 yaşından sonra yine denedim o hassasiyet geçmişti, ilk etapta bebeklere pek yaramıyor
ikiprensesannesi23 elifylmz3 dalin kullanmadm bilmiyorum ama ilk kizimda unibaby kullandm lekeleri temizlemiyor şimdi ikinciye hamileyim dün ilk kizimin kiyafetlerini oxi ve siveno ile sıcak suda beklettim eski lekeler çıktı içeriği de temiz organik siveno öneririm
aselinannesi1223 elifylmz3 deterjan olarak dalın kullandım bir sıkıntı yaşamadım şükür ama şampuanından memnun değilim göz yanmayan denilenler bile yakıyor ayrıca unibaby nin ıslak mendillerinide tavsiye etmiyorum kesinlikle sağlıcakla kavuşun inşallah 💕
fikretbaciniz elifylmz3 dalin i adla önermiyorum içinde boya ve parfüm var oğluma egzema yapmıştı doktorumuz ben dalin önermiyorum demişti o zaman aldığım kaç kutu dalin kaldı
Almirolie elifylmz3 ikiside değil 🥹içerik olarak zararlı ilk başlarda olabildiğince doğal ürünler daha güzel içerikli ürünler kullanmaya çalışın mustela alabilirsiniz siveno
elifylmz3 Hepinize teşekkür ederim sivenoyu duydum fakat leke çıkartma konusunda çok iyi olmadığı söyleniyor oyüzden kafam karıştı biraz
fikretbaciniz sevdasargin ben onalrı önermedim zaten 😌 Ben mustela veya sebamed öneririm doktor bize bunalrı önermişti
krdlnkutlu17 elifylmz3 detrjan olarak granül sabun şampuan olarak kızımda egzama yaptı asla dalin vs beğenmedik