GulsahMulayim Zeynep123 öyle tabi canım. Allahım hayırlısını versin de evlat evlattır erkek kız başımızın üzerine. Rabbim hangisini bize layık görürse 🥰🙏
Ozlemzeynep CanaNefess aaa dengesiz doktor benim ki hemen İğneyi yaptır 10 gün de gel dedi ben dayanamadım iğneyi Salı günü oldum Cuma gittim baksın çatlamış mı nolmuş diye baktı çok güüüzel içi sıvı dolu inşallah pozitif gebelikle sonlanır dedi Cuma gününü iple cekiyorum resmen
Emireelif Olcayse Rabbim hayırlısıyla İnşallah cümlemize nasip etsin 😊 daha test yapamadım herhalde pazartesiye kaldı 🤔 Rabbim cümlemize hayırlısını versin İnşallah 😍
Emireelif Seva_Sevaaa İnşallah canım 😍 daha bakmadım ama Rabbim cümlemize hayırlısını versin İnşallah 😍
Emireelif Olcayse benim iğneyi vurali 15 gün oldu 🙄canım aslında sonucun negatif çıkmasından korkuyorum 😌
Olcayse Emireelif kendini herşeye hazırlamalısın bence canım iyi haberede kötü haberede 😊 ben kendimi her ihtimale karşı hazırlamıştım üzülmeyim hayal kırıklığı olmasın diye 😊 pazartesi günü mutlaka test yap
Emireelif Olcayse ben kötü habere kendimi hazirlamamistim çok umutlanmistim bu defa sonuç hüsrana uğradım ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmadı😢kendim 1 ay ara verme kararı aldım hem ben hem kafam hemde vücudum dinlensin diye Rabbim cabalarimizi boş birakmasin
Olcayse Emireelif moralini yüksek tut canım rabbim elbet yüzümüze güler kafanı dinle biraz kendini toparla sonra devam edersin
Emireelif Olcayse aynen öyle yapicam cnm 😊 Rabbim hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda nasip eder inşallah
Olcayse Emireelif amin canım amin 😊 yüce rabbim yüzümüze gülücek ama daha vardır zamanı diyip dua edicez hep hayırlısı ise olur canım 😊