SuEr_Tu1512 Meral_63 Mide bulantım ve baş dönmem var ya ilaç falan kullanıyorum ama fazla etki etmiyo herhalde
melek_demhat aysegulyavuzerrr Marttın ilk haftası doğum gorunuyor 12. Haftaya girecegim ilk haftalara göre daha iyiyim ama uyku halim var sindirim sorunlarım var var da var ama her şeye rağmen iyi ki 😍Mart ayını iple cekiyorum
dgnelif Anneler mide bulantısı, ağızda tatsızlık , sindirim sorunu halsizlik gibi sorunları olanlar geçti mi ? Ya da azaldı mı ? Nisan annesi olarak çok ihtiyacım var bu cevaplara 🥹
dgnelif aysegulyavuzerrr çok sevindim.İnşallah benim de öyle olur. 1 haftadır çok var nasıl geçecek zaman diye düşünüyorum kara kara
baharli aysegulyavuzerrr 9 haftalığım bende mart ortası gözüküyor doğum ama sezeryan olacağı için mart başı doğum olur muhtemelen
mnyyy pelosu kalp atışını duydunuz mu? Benim de 23 Haziran bebek 6+1 gözüktü kalp atışını gördü ama çok minik daha dedi anlamadım geç döllenme midir nedir
susamitanesi mnyyy benim de 7+5 normalde 7 den önce duyulmaz diye biliyordum burdakiler 6. Haftada karından ultrasonla duyduk diyorlar şaşırıyorum 😁
baharli eeffkk çok halsizim ya tansiyonum düşüyor biraz gözümü açamıyorum bazen bide bir oğlum var çok yatıp dinlenemiyorum da ayakta geçirmeye çalışıyorum 😅 senin nasıl geçiyor?
eeffkk baharli Allah kolaylık versin ikinci gebelik olunca her şey daha zor tabi dinlenememek vs. Benim çok şükür ıyi geçiyor bazen uyku basmalarım oluyor onun dışında iyiyim ama ilk gebeliğim çok heyecanlıyım sanki zaman geçmiyor gibi geliyor 😂