kendihalinde18 handemii 6+2 deyim bende bulantı yüzünden hiçbir şeyden zevk alamıyorum sabah gözümü açtığım an kusuyorum açım yemek yiyemiyorum 🥲🥲
handemii _Feslegennn__34 Çok haklısınız, sizi anlayabiliyorum. Yaşadıklarınızdan sonra böyle hissetmeniz çok doğal. İnşallah bu gebeliğiniz sağlıkla ve huzurla ilerler, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. 🙏🏻🤍
_Feslegennn__34 handemii amin amin inşallah çok teşekkür ederim benim ve bütün anne adayları sağlıklı afiyetli şekilde küçücüklarımıza alırız yavrularımızı ❤️
ilkin_yucel handemii benim ilk haftalarımda kötü oluyordum sabahları ya 11 haftaya girdiğin zaman yada 12 haftaya yavaş yavaş bitiyor zaten ama arada oluyor sabahları gözün buzdolabına bile gitmek istemiyor ilk haftalarda sonra dediğim gibi geçiyor
handemii ilkin_yucel yaa 4-5 hafta devam etti o zaman, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah ❤️
Gamze68777 handemii 5+5de felan başladı ama cok yoğun başladı. 6+1 dayanamadım hemen ilaca başladım. Kusmak yok ama hayat kalitesini düşüren bir bulantı öyle diyim