sum_doa handemii ilkinde 6. Haftada ikincide 5. Haftada başlamıştı bir daha hiç kesilmedi ilk kızımda doğana kadar sürdü ikinci 16 haftalık devam hala 😀
yenidenanne18 handemii ilk gebeliğimde 5. haftada başladı ve doğuma kadar sürdü 🥹 şu an 14 haftalık 2. gebeliğim 7de başladı hala devam ediyor. ilkinde hiçbir ilaç etki etmedi şükür 2.de prilam etki ediyor hala kullanıyorum🥲
denizhelensarpberat handemii hiç korkma bulantılarım geçecek bende yaşadım sana tek tavsiyem ilerde normal doğum yap 🙏 bunu bugün herkese yazıyorum
aleynnauu Şu an kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama çok sersemlik uyku hali yapıyor maalesef. İlk gebeliğimde asla işe yaramamıştı inşallah ilerlemez bu sefer
handemii aleynnauu anladım insallah güzel geçer ya kıyamam olsun napalım bebişlerimiz için dayanırız :)
handemii sum_doa genelde yol tutanların falan cok oluyomuş vallahi ben kusamıyorumda napcam bilmiyorum insallah olmaz 😢🙏🏻
handemii yenidenanne18 Cinsiyetleri nedir bebişlerin, hayırlısıyla sağlıkla doğsun insallah zormuş valla bulantı korkuyorum😢🙏🏻
sum_doa handemii yok yol tutmazdı beni hiç kendimi bildim bileli yaşamadım onu da bebekler mahvetti beni
ezgiseell Ya benim hafif bulantilarim oluyo karnım çok ac ama hicbir sey yiyemiyorum 1 2 ısırık anca :( yeni 5 haftalik olduk
yenidenanne18 handemii insallah hiç yaşamaz su gibi sağlıkla bir hamilelik geçirirsiniz 💐 kızım var şimdi de oğlum oluyor🥲 kızımda daha şiddetliydi ve ilaçlar hiç etki etmedi. şu anki gebeliğimde her açıdan daha rahatım erkek olanda🤭