incikor Hcg olan sadece yüksek çıktı onun dışında Herşey çok normal demişti perinaolog e nabızda da kan vs normal görünüyor sadece doktordaki sistemde hcg yüksek dedi ve fetal önerdi böyle olan var mı acaba
fatos_7610 incikor ikili riskli çıktı fetal dna verdim düşük risk çıktı bu ikili testlerin doğruluk payı az ya valla yaptırılmaması gerek çünkü boşuna anneler strese giriyor ya
seyma_2003 Benimde aynı nıpt yaptıracam.biraz yaş ile de alakalı ileri yaş hamilelerde böyle çıkıyormuş.hafta içi nıpt yapılacak siz hangi firmada ne kadara yaptırdınız
incikor seyma_2003 benim değerler hep curt of seferinin altında ve yaşım da 30 Boyun ve burun kemiği normal demişti doktor doktora o kadar güvenimdi ki çok mutluydum kan tahlilimde yıkıldım ama ya 1/390 çıktı
Lodoss seyma_2003 ben yaptıramadım ama genoksa sordum 20bin dediler ya çok pahalı eğer nakit verirseniz 18bin dediler
incikor Benim perinolog muayenem çok güzel geçmişti sadece hcg yüksek 3 çıktı baya bi korku saldı içime kaç gündür o kadar strestliyim
incikor Yani tek bir değerle böyle bir tanı koyamayız dedi doktor ama içim yinede rahat değil benim gibi olan çıkan varsa
Lodoss deletedmom0913 Peki isteğe göre direkt amniyosentez yapıyorlar mı yoksa bi şüphe falan mı olması lazım eğer Allah korusun 2li tarama kötü gelirse direkt amniyosentez yaptırırım o yüzden merak ediyorum 🙏🏻
deletedmom0913 Lodoss isteğe bağlı yapılmıyor şehir hastanelerinde riskli bir işlem olduğu için. Özellerde yapılıyor. İkili riskli gelmişti bende doktor fetal veya amniyosentez sen seç dedi bende amniyosentez istedim çünkü fetal de tarama testi tanı değil