byznrky 34+1 zaman mı geçmiyor. Sıcaktan bunaldım ondan böyle geliyor anlamadım. 30a kadar gün sayamadım ne çabuk geçti dedik. Şimdide çatlıcam bu ne böyle.
aysemomyy byznrky 32+4 deyim bende aynı şeyleri yaşıyorum 30 a kadar çok kolay ilerleyen hamilelik resmen 30 dan sonra işkenceye döndüüüü🥹🥹
aysenuraltundag mavisbrbebek yerini sevdi bebeler demek ki 🥹😅 bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
aysenuraltundag mavisbrbebek evet ilk gebelik , sanırım bu çağın bebeleri çok geç geliyor 😬 kız bebekler geç geliyor diye de duymuştum .
aysenuraltundag Hatice_ozbay yok hayır şu an sık kontroller yapılıyor herhangi bi sıkıntı olmadı şu ana kadar
mavisbrbebek aysenuraltundag bilmiyorum ki ya banada erkek bebekleri geç geliyo diyolarda bence öyle şeyler yok, aynen sık kontrolleri yapılıyor telaşa gerek yok sağlıkla insallah
mavisbrbebek Hatice_ozbay 42 ye kadar yolu var diyo doktor her şey yolundaysa gelmesi lazım diye bir şey olmuyormuş malesef
MrsSaka Hatice_ozbay 15+5 olduk o günleri de görücek miyiz Allah’ın izniyle dört gözle bekliyorumm🫠🫠🥰🥹