ikiprens_birprenses_28 Kızlar 2 sezeryan doğum yaptım hamileyim arası 6 sene. Rahimim kalp şeklinde çevreden korkutuyorlar. İkinirken içten dikişin açılır diye . Kalp şeklinde doğum zor oluyor diye. Yasayan var mı boylembi durum 2 sezeryan sonrası normal dogum yapan
sevdakalin ikiprens_birprenses_28 benimde 3 sezeryanım olacak 3 normal istiyorum dedim doktor önermedi eski dikişlerin incelmiş normalde zorlanıp patlayabilir dedi
mariasu ikiprens_birprenses_28 bende normal doğum için bekliyorum şuan bakalım nasipse normal doğum yapacağım 3.sezeryadan sonrası için kabul etmiyoruz diyordu doktorum
zulemaa Ben ikinci doğumu istedim 4 sene arayla doktorum kabul etmedi aksiyona gerek yok dedi tabi bu doktordan doktora değişir kabul eden olacaktır illa ki
ikiprens_birprenses_28 zulemaa Burdaki postlarini insan okuyunca normal doğum yapmak istiyor sezeryanla ayaklanma süreci biraz zor bakalım bnde gittiğimde doktora soracağım
gamzeakarsu17 Saimeeeee var 2 yıl arayla sezaryen üstüne normal doğurtan bile duydum bazı doktorlar sürece güveniyor ve anneyi yüreklendiriyor ama artık genel doktorların hepsi sezaryen yaptırırp 15 dkda işi halletmek istiyor
ikiprens_birprenses_28 mariasu Normol doğum sonrası ayağa kalkma süreç kolay sezeryan zor bnde istiyorum ama rabbim hayirlisini versin
zynpdr ikiprens_birprenses_28 ben 2 ssvd düşünüyorum ama şartlarım elvermiyo. Yol maddi manevi yorgunum . İstanbul da ebe doktor buldum ama uzaklıktan vazgeçiyorum. Ebe bana asla ama asla kimseye ssvd düşündüğünü anlatma hep olumsuz yorum yapacaklardır dedi . Doğumu soranlara 1 ay varsa 2 ay var de dedi . Yani insanlara anlatıp kendini vazgeçirme kararlı olmak lazım . Nerede yaşıyorsunuz var mı 2 ssvd destekleyen dr . Maddi olarak ta bi sıkıntın yoksa inşallah ebe desteğiyle ilerleyip doğuran anneler var . İnşallah sağlıklı hayırlı kolay doğumlarımız olur .
ikiprens_birprenses_28 zynpdr Ebe o kadar doğru söylemiş ki olumsuz yorum yaptılar hep bir kişi de desteklemedi . Doktora gittiğimde ebeler in olduğu salonda bir tanıdığım var onunla da iletişime geçeyim dediginiz iyi oldu sagolun. Aksaray da yaşıyorum merkezdeyim gidip gelme problemim yok Allah’ım hepimize sağlıklı su gibi doğumlar nasip etsin inşallah