DenizAda_ gamiby genel de doğru çıkıyor ama bir kişinin ki mi ne yanlıştı sanırım. Geneli doğru tahmin vermişti sizin cinsiyetiz ne? Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Perim2 gamiby genelde doğru canım yani şöyle bnm doktorum 20 haftalık olcak bit kere cinsiyete bakmadı 🤣fetal dna neyse o dedi düşünün biz yanılırız o yanılmaz diyor ama malesef şikayet varda sıkıntılar var karışıklık olabilir onda düşük bir ihtimaldir
sum_doa gamiby 12 haftalıkken fetal dna ile öğrendik kızım olacak 16 haftalık oldum önceki gün kontrolde erkek dedi değil kız dedim fetal dna yapıldı dedim yanılmışım dedi doktor kız o zaman dedi yanılma payı %1
gamiby Perim2 bende acaba mı diyorum o yüzden yavaştan alışverişe başlamak istiyorum karnım büyüdükçe zorlanıcam 3.5 yaşında da kızım var
Perim2 gamiby detaylı ulrtaosondan sonr başlayacam ben benm bunda kız bebek olduğu için çok eksiğim yok sadece bu bebeğimede özel bir şeyler yaptırcam ilerde anı olsun diye okdr 🌸
gamiby Perim2 ilkinde çok anı durumu yaşayamadım hep yattım düşük riskim vardı bunda şükürler olsun içimde kalanları yapıcam onun için biraz sabırsızım sona doğru çok zorlanıyorum karnım büyümeden halletmenin peşindeyim