melekzerya Bugün kontrolümüz vardı doktorum serviks göremiyorum fln dedi sonra bir doktor daha çağırdılar oda baktı göremedi alttan ultrasonla vs bakıldı gördüler sanırım çünkü ben baya ağlama krizine girdim ne dediler ne yaptılar hatırlamıyorum bile sonra doktorum ikili test sonucuma baktı sonucum altta gözüktüğü gibi çıktı beni perinatoloji bölümüne yönlendirdi ama kendisinin ultrasonda birşey görmediğini söyledi down sendromuna dair anlayanlar veya tecrübesi olanlar bakabilir mi lütfen odadan çıktığımdan beri ağlıyorum çok çok kötüyüm 3. Gebeliğim ve sezeryan
happyela melekzerya Canım düşük risk görünüyor hiç endişelenme. Usg fotosundan maalesef anlaşılmaz bu gibi şeyler. Benim risk oranım 1:50 çıktı bende çok üzüldüm ağladım. Detaylıyı bekle dedi doktor bir sıkıntı görmedi şükür. Yani sende boşa stres yapma şuan gayet iyi görünüyor sonucun. Fetal dna da yaptırabilirsin.
happybus7 Neden ağlayıp stres oldun boşuna, 1:176 diyor. Düşük bölgede riskin. 176 gebelikten 1inde olma ihtimali var demek bu. Korkacak bir şey yok. İkili üçlü test gibi testlerin doğruluk oranları düşük zaten ✨
melekzerya happybus7 orada da yazdığım gibi ikinci bir doktorları çağırıldı plase tabii yapışmış bir şey söyledi sonra başka bir doktoru daha çağırdı o da baktı anlayamadı sonra alttan ultrasonla baktılar doktor gördüm dedi İnan şu anda belki biraz karışık anlatıyorum ama çok kötü olduğum için odaklanamadım