yamis Kızlar 32.hafta çalışamaz raporu aldım, iş yerine attım ama bitiş tarihi sordu, raporda yazmıyor çünkü doğum tarihi belli değil sonuçta, sizlerin nasıldı bilgisi olan var mı doğum olunca mı bitiş tarihi yazılıyordu onaylanıyordu
ekiminannesii yamis ben çalışabilir aldım rapor bitiş tarihi 24 Eylül 38 haftaya denk geliyor ama çalışamazda nasıl olur bilmiyorum
Aleynaaaag yamis raporu doktorunuzdan istediğiniz de çıktı şeklinde veriyorlar ve orada bitiş tarihi yazıyor,e devlette görünmüyor
alpaymom Ben de iki gün önce 8 haftalık doğum öncesi analık izni raporumu aldım. Raporda muhtemel doğum tarihine kadar istirahatli, muhtemel doğumun olacağı gün ise kontrol önerilir şeklinde yazıyor. Hastanenin sağlık kuruluna doğum sonrası 16 haftalık iznim görünecek mi sistemde diye sordum. Doğum gerçekleştikten sonra SGK’da otomatik izniniz görünecek dediler. Çok emin olamadım ben o nedenle doğumdan sonra tekrar soracağım.
alpaymom yamis siz yine de raporu aldığınız günün üzerine 24 hafta ekleyin öyle daha net anlaşılır bitiş tarihi. Muhtemelen SGK’da da öyle çıkar
sevvalinwonderland yamis bugün ben de aldım ama yazıyo benimkinde. verirken de söyledi zaten son tarih bu diye. hata olmuş olabilir mi sizde?
sevvalinwonderland sevvalinwonderland gerçi benimkisi çalışabilir raporu ama çalışamaz da olsa yazması gerekirdi diye düşünüyorum.
cicekkkkiz yamis eğer calışamaz raporu alındıysa doğum izni başlamış oluyor diye biliyorum doğum tarihi farketmeksizinn. Muhtemelen benimde 32 de başlayacak zaten gebeliğim riskli geçiyor hic istemiyordum bu kadar erken başlasın ama maalesef durumlar onu gösteriyor doğum iznimizden gitmiş olacak
yamis bmbibdm evet canım ilk gebeliğimden erken doğum riskim var tansiyon vs de hep sınırda mecbur ayrıldım