Silver 1ogrencianne Teşekkür ederim canım benim bilgilerin için.Hayırlısı olsun bakalım.Çokta umutlanmak istemiyorum artık🐣
Deniziimmm 1ogrencianne hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊🙏 bizimde erkek dedi 16+6 günlük olduk en son 16+1 de 180 Gr dı fakat boy sordum doğru olmuyor dedi söylemedi açıkçası detaylıda netlik kazanabilir illaki 😊
1ogrencianne Deniziimmm amin canım cümlemiz inşaAllah sağ salim alalım kucağımıza 😊 Ooo kilosu güzelmiş bizim 128 grammış 😊
1ogrencianne Nisa01 belli bi aralığı var canım internette yazan doğru değil doktor normal diyor zaten çıkan değere 😊
Series26 1ogrencianne 18+5 im doğum 28 ağustos 4 eylül arası görünüyor ☺️ Bugün gittim dr a 20 cm boy 255 gr agırlık çıktı 16+1 ken 15 cm 155 grdı 💁🏼♀️
1ogrencianne Series26 benimki zayıf herhalde ya sizin kilolar güzelmiş 😊 doktor bana tam haftasındaki bebek gibi demişti ama okuyunca benimki zayıf gibi geldi 😂
tugceeeeee Series26 biz sizinle aynıyız benimde18+5 28agustos 4eylül arası dendi doğumuma ☺️ Şuan 21cm 260gramız bizde cinsiyeti ne sizinkinin
Meriipella1 @1ogrencianne bizimki de 15+6 da gittim kız dedi şuan 16+4 haftalığız ☺️ Boyu kilosu her şeyi çok güzel dedi ama sormak hiç aklıma gelmedi 🐣
Silver 1ogrencianne Amin canım cümle evlatlarımız sağlıcakla gelsin.Rabbimde herkesin gönlüne göre versin.❤
Deniziimmm 1ogrencianne amin canım evet benim kuzular biraz fazla kilolu oluyor babamızdan dolayı 😊 ilk oğlum 4 100 Gr doğmuştu 😊
Series26 1ogrencianne o haftada normal canım bence ☺️ Ama boy konusunda sanırım bi yanlışlık var o haftada 20 cm olması çok Zor acaba başka bişeymi dedi doktor o arada 😅 bi sonraki gidişinde farklı çıkarsa şaşırma ☺️☺️☺️
Fatmaklc66 1ogrencianne allah allah😬😂 şok oldum varya benim oglandan suphelenıyorum suan kilosu 400 gramdı